mati Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 witam wszystkich! jestem tu nowy- w sumie dzięki zaproszeniu przez Forest`a tu trafiłem za co jeszcze raz dzięki. mam <bmw> e36 sedan i powoli zabieram się za jej tuning wiec zdjęcia będą jak skończę :lol: liczę na udana współprace i liczne spotkania na zlotach. pozdrowienia dla wszystkich!!! - M.A.T.I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 ello;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 (edytowane) Witaj Kolego. Napisz jakie planujesz modyfikacje. Unikaj takich jak te http://www.maxbimmer.pl/threads/2689-wiejski-tuning?highlight=wiejski+tuning Edytowane 10 Maja 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 witka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam PZ Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwers20RaDoM Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemanko witamy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 siemka wszystkim! jakie modyfikacje? ogólnie to planuje ją zrobić na Shadow... na początek przede wszystkim gleba i Alu z parapetem. gwintowany zawias już mam, Alu tez już są ale miałem z nimi mały problem bo maha et10 i nie mieściły się ale już jest ok (brakuje tylko opon)... do założenia. przednie światła z ciemnym wkładem + pomarańczowe ringi a na tył diody. wydech WM już jest i nie planuje go zmieniać. jesli chodzi o silnik to niby jest juz po wiekszych modyfikacjach a ja chce dorzucić tylko porządny stożek żeby zmienić trochę dźwięk. i teraz to za co mnie "znienawidzicie": brak m-pakietu -> niestety NARAZIE musze załozyc zderzaki z allegro- głownie ze względów finansowych bo planuje lakierować całe auto. wnętrze i audio w sumie już gotowe. poza tym drobne detale jak naklejki, pasek na szybę, nowe emblematy itp. CO O TYM MYŚLICIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Brakiem m pakietu się nie przejmuj, shadow jest dobrym pomysłem, podobnie jak gleba i parapet. Z tymi naklejkami to śliski temat, co to dokładnie ma byc? Jeśli chodzi o zderzaki z allegro - szkoda kasy na laminat bo tylko stracisz pieniądze i nerwy a efekt może byc odwrotny do zamierzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 myślałem o niewielkiej liście plac wzdłuż progów (mam na kompie maly projekt) i pasek na przedniej szybie. a od kiedy się tu zarejestrowałem to przyszedł mi do głowy pomysl żeby zrobić adres strony na tylnej szybie (wąski pasek na gorze szyby) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 od kiedy się tu zarejestrowałem to przyszedł mi do głowy pomysl żeby zrobić adres strony na tylnej szybie (wąski pasek na gorze szyby) I to jest za***isty pomysł : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Witamy w coraz szerszym gronie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 he he dzięki rozumiem ze promocja klubu mille widziana? klub ma jakieś swoje naklejki czy ten temat już we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Pogadaj z Kosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Pochwal sie autem w odpowiednim dziale wtedy napeno bedzie wiecej opini. O jakich naklejkach mowisz i o jakich zderzakach z allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runi Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 witam tez jestem nowy jestem fanem marki BMW od lat ale dopiero teraz nadażyła sie okazja nabyć to cudo ) musze dokupic zderzak przód i listwy boczne i bede mógł jezdzic na zloty wiec do zobaczenia na jakimś spocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Siemka! fotki bm-ki wrzuce jak ja skoncze bo czeka mnie jeszcze troche roboty w tym lakierowanie. ale wczesniej czy pozniej beda na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi