Energy Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Czy ktos widzial lub slyszal o tym autku?? prosze o pomoc.... http://otomoto.pl/bmw-325-C15834177.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 (edytowane) Napisz na BMW Sport. Jest tam sporo osób z Krakowa, może ktoś kojarzy to auto. P.S. Do przebiegu dolicz sobie co najmniej 100-200 tysięcy. Diesel z 1995 roku i przejechane 190 tyś? :lol: :lol::lol: Poza tym 2.5 TDS nie cieszy się zbyt dobrą opinią, łatwo je przegrzać, uszkodzić głowicę...Może ktoś kto zna dobrze ten silnik napisze więcej. Edytowane 8 Listopada 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 moge dac pytanie na innym forum... potem dam znac co pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 moze sie az tak nie znam ale ten licznik w milach do tego tds ma sie krecic do 6.5 tys obr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 licznik jest dla bajerru, sam szukam do swojej w milach - ciekawiej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 licznik w milach nie przeszkadza...a jezeli chodzi o silnik to szukajac diesla wiekszosc to TDS a jezeli jest TD to wyglada strasznie...Ale moze ktos kto ma TDSa wyrazi swoja opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Ale moze ktos kto ma TDSa wyrazi swoja opinie Ja nie nie moge powiedzieć złego słowa o moim serduszku- oczywiście ma swoje lekkie minusy jak każdy silnik, bo nie ma i nie bedzie nigdy idealnego towaru. Co do przebiegu to ma licznik z angola i pokazuje mile 190 w przeliczeniu na kilometry zgadzało by się Spalanie pokazuje realne mi pali 8-10literków, 8 jazda "wolna" bez klimy, ciekawy jestem czy klima działa- ja wymieniałem wiatrak, przewody i chłodnce + napełnienie i podgrzewane siedzeń (siedzisko i oparcie)- często to pada, a maty drogie sa. Czy ma papiery na servisowanie i wymiane sprzęgła, bo pisac można sobie wszystko. Tak ogólnie to cena nie jest okazyjna moje zdanie, tylko to że m pakiet i felga i na tym sie kończy. Myślałeś nad moją e46?- cena do dogadania jest. Nie pokazuje fotki z uszkodzeniem - a można było walnąć jeszcze do ogloszenia 3 foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 sam szukam do swojej w milach Mogłes dac znaki o tym szybciej - byłem w irlandi i była e30 w milach tak jak e34, e36,e39,e46 wszystko na jednym szrotowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 9 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 tds ma sie krecic do 6.5 tys obr ? do 6tys mam przynajmnie ja tdsikm z 96r, zegary ma raczej z innej fury/ silnika dddddddddd.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Pamiętam jak znajomy przekładał angliki i nie zmieniał liczników jesli były drogie, hehe, poza tym lusterek wstecznych, zewnętrznych tez, bo nie każdy się skapnie, parę razy lampy przednie sobie odpuścił, może to tez taka lipa jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi