TURAS Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 witam mam taki problem po zapaleniu auta wszystko jest ok. ale jesli jade kawalek i musze stanac (np.swiatla) i daje luz auto gasnie jak ponownie zapale utrzymuje jakies 0,5tys.obr i kuleje po chwili znow gasnie. I jeszccze jedna sprawa jak zmieniam biegi przy przyspieszaniu to pomiendzy przelozeniami sam niewiem jak bo ja mam noge zciagnietom z gazu ona podwyzsza sama o jakies 1tys.obr:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Jakaś nieszczelność na dolocie posprawdzaj dokładnie gumy miedzy przepustnica a filtrem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 ostatnio miałem podobne objawy,wymiana krokowca(używka)czyszczenie przepustnicy,i ręką odjął-być może to samo u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 moj kolega mial tak w vectrze C i to byl katalizator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Podepnę się pod temat jak dłużej stoję np w korku autko gaśnie (skrzynia automat), odpalam i wszystko ok, obroty ok. Czy jest jakiś czujnik który np odcina zapłon gdy dłużej stoi auto na Drive? (słyszałem że mercedesy okulary tak mają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi