DAR535 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 witam. chciałbym sie dowiedzieć jakie sprzęgło pasuje do bmw e34 535 kiedyś coś słyszałem ze od 525 pasuje i jak pasuje to co bym musiał wymienić bo mi tylko o tarcze i łożysko pytanie_bmw do 525 łatwiej dostać dobrą używkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 witam kolego,jeżeli chcesz wymienić sprzęgło to powinieneś wymienić komplet czyli łożysko oporowe,tarcze i docisk.wtedy będzie wszystko grało jak powinło i najlepiej firmy "Sachs" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 sachs ewentualnie valeo ja bym kupil od 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tarcza jest identyczna wymiarami we wszystkich 6 garach od 520 do 535 i pasują zamiennie oczywiście tarcza do wersji bez dwumasy czyli ze sprężynkami , większa tarcza i docisk występowała dopiero w V8 . Zastanawia mnie tylko jedna kwestia ... czemu chcesz wymieniac na używkę ? kompletne nowe kosztuje w okolicach 400-500zł .... to jest sens pakować zestaw używany za 200zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tarcza jest identyczna wymiarami we wszystkich 6 garach od 520 do 535 i pasują zamiennie oczywiście tarcza do wersji bez dwumasy czyli ze sprężynkami , większa tarcza i docisk występowała dopiero w V8 .Zastanawia mnie tylko jedna kwestia ... czemu chcesz wymieniac na używkę ? kompletne nowe kosztuje w okolicach 400-500zł .... to jest sens pakować zestaw używany za 200zł ?? tez mnie troch zdziwilo ze chce uzywke ://? sam sciagasz skrzynie i zakladasz sprzeglo czy lecisz gdzies do warsztatu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAR535 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 aha to dzięki za wasze porady, sie jeszcze zastanowię bo może nie ma sensu ładować jednak używki nie mam kanału wieć do mechanika ile kosztuje u was taka naprawa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 aha to dzięki za wasze porady, sie jeszcze zastanowię bo może nie ma sensu ładować jednak używki nie mam kanału wieć do mechanika ile kosztuje u was taka naprawa ? To jak nie masz kanału i sam nie będziesz tego robił to kompletnie nie ma sensu ładować używki ... U mechanika zapłacisz około 300zł za wymianę sprzęgła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi