kunek90 Opublikowano 18 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 witam panowie,mój problem z autem wygl tak ze spr ostatnio ciśnienia na tłokach i na pięciu jest ok,a na jednym ledwo 2 co robić w tym wypadku??jakieś rady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wymień pierścienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 1.Dublujesz tematy. 2.Jak wykonano badanie ciśnienia? -wykonano próbę olejową by zorientować się czy to zawory czy pierścienie są powodem braku ciśnienia na tym cylindrze? Głowa do góry;) Głowa czyt. Głowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 temat był poruszany kilkukrotnie, użyj opcji szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 20 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 co do tego pomiaru ciśnienia to robiłem to na własna rękę,załatwiłem coś takiego do pomiaru ciśnienia,wykręca się świece ten przyrząd wkręca się w miejsce świecy kręcisz i pokazuje ciśnienie jakie jest...ja tam się zbytnio nie znam ale wiele osób mi mówi ze nie opłaca się tego robić,taniej wyjdzie kupno drugiego silnika.Co wy o tym sądzicie???pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Jeśli silnik M20 kupisz za 300zł i sam założysz to nie opłaca się tego naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 no a jeżeli już zdecyduje się na naprawę togo to jak to mogą być koszta bo kompletnie się nie orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrunio89 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 niekoniecznie pierścienie mogą być do wymiany,a ustawiane miałeś ostatnio zawory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Zdejmij przynajmniej dekiel i zobacz na dźwigienki zaworowe , może któraś się sypnęła , ale to raczej byś słyszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunek90 Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no kumpel dzisiaj patrzył pod pokrywę i z tymi dzwigienkami jest ok.wiec chyba,a raczej napewno czeka mnie kupno drugiego silnika.Macie moze jakieś namiary gdzie moglbym dostac taki motor 2l m20 (130km)??Najlepiej z okolic wrocka.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Macie moze jakieś namiary gdzie moglbym dostac taki motor 2l m20 (130km)??Najlepiej z okolic wrocka.pzdr Woz sprzedawał taki silnik ale nie wiem czy już sprzedał , napisz do niego PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi