Sokol1986 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam serdecznie. Mam takowy problem ze zwiazku z remontem auta ktory trwa, musze podjac szybko decyzje dotyczaca kupna sprezyn (komplet) do mojego sedana 525 e34 z 94 r. Dodam iz zakladany bedzie komplet amortyzatorow marki KAYBA exel G ( gazowe) wraz z poduszkami amortyzatorow + wiadomo odboje i oslony nowe. I chcialbym sie pokusic o sprezyny sportowe ale ktore obnizaja minimalnie badz nieznacznie chodzi tylko o stylizacje. Wiem ze nie poleca sie laczenie zwyklych amortyzatorow i sportowych sprezyn ale ilu ludzi tyle opini sam mam w swojej bmw e46 sportowe sprezyny i podejrzewam ze seryjne amorki i jezdzi sie dobrze a auto trzyma sie drogi jak przyklejone, nie zauazylem po roku znacznego spadku w amortyzacjii i teraz pytanie czy moglbym zalozyc sprezyny 35mm przod i 20mm tyl, dodam ze uzywam auta w holandii wiec z dziurami problemow nie mam. Prosze o pomoc ludzi ktorzy naprawde uzytkowali taki zestaw i iedza cos o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Na seryjne amory możesz śmiało wrzucać sprężyny obniżające ale tak max 30 , poniżej tej wartości szybko Ci się rozszczelnią amorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 mowisz zaryzykowac ale powiedz gdzie takie springi dostane, glownie w internecie sa dostepne springi o wartosci minimum 35/ 40 albo 35mm na 20 mm ?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Najlepiej poszukaj oryginalnych M-technik , najlepszy kompromis między komfortem a dobrym trzymaniem drogi Ewentualnie poszukaj też sprężyn z E32 V8 która miała fabryczne obniżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie mam duzego budzetu. wiec wgre wchodza sprezyny lowtec, ak automotive , i jamex, oraz mts co wybrac ktore beda najlepsze najdrozsze sa lowtec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Ja nic złego nie powiem na Jamexa. Teraz założyłem kpl.zawias 50/50 niemieckiego Supersport'a i jestem niezadowolony z wysokości. Tył rewelka, leży na ziemi, ale przód sterczy i muszę spuścić go co najmniej 30-40mm niżej jeszcze. Więc tak jak mówisz przód niżej niż tył i wtedy wyjdzie równo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 gdzie moge kup[ic sprezyny 30 na 20 ?? nigdzie qrde nie ma ;/ cale allegro przewalilem i nic ;/ tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ma ktos moze sprzedac nie wiem prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To weź może 40/30 Ja mam 50/50 i przód chcę puścić jeszcze 30mm w dół, czyli powinienem szukać 80 takich to dopiero nie mogę znaleźć. Chyba dupę uniosę trochę, a przód zostnie jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokol1986 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ale ja mam zwykle amory kayaba exel g wiec takie jak mowisz 40mm to chybsa za duzo bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Kurna nic taniego nima eibach http://sklep.tuning.pl/produkt.php?p_id=6028&t_id=33&d_id=90164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi