SoulRea Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A u mnie dziś zawitał nowy członek rodziny. Wiem że to nie to samo co były Pedro ale wiem że będzie także kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 co to za rasa ? Amstaff czy bokser ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Boxer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 troche zbyt ciupenki sie wydaje ile ma tygodni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Powinien jeszcze przy cycku siedzieć 4,5 tygodnia. Ale butle doi jak stary wyjdzie na psy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Rośnie Ci nowy przyjaciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Powinien jeszcze przy cycku siedzieć 4,5 tygodnia. Ale butle doi jak stary wyjdzie na psy. piesek powinien być zabrany nie szybciej niż 7-8 tyg od matki ale teraz ty jesteś jego ,,matką'' jak ja bym chciał aby mój był taki młody swojego zabrałem jak miał 7 tyg wiozłem go na jednej ręce do domu a teraz 60 kg poza tym bokserki to są wieczne dzieci cały czas się mogą bawić życzę ci nie się chowa zdrowo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 DZISIAJ ODSZEDŁ MÓJ NAJUKOCHAŃSZY PIES ,,ROJ'' I JEST JUŻ W NIEBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Strasznie mi przykro wiem jak to jest stracić największego przyjaciela w życiu. Doświadczyłem tego na własnej skórze 8 miesięcy temu i nadal lza mi sie w oku kreci jak go wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) A to jest mój najlepszy przyjaciel Cziko.Jego Foto jest widoczne obok mojego niku Edytowane 16 Stycznia 2014 przez rafcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Masz Rottweilera. Rewelacja kocham tę psy. Wysłano z Sony S za pomocą TapaTalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcio Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja też je kocham.A mojego psiaka to znalazłem na obrzeżach jednej z wiosek.Pewnie jakiś s****... go wyrzucił.To jest mój najlepszy przyjaciel:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a to mój pupil wabi się Gienia (choć nie reaguje jak ją wołam jest z gatunku Acanthoscurria geniculata lecz polska nazwa to Ptasznik Białokolanowy jej wiek to 12 wylinek (ok 3lata) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Kapciem GO!Kapciem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 a to mój pupil wabi się Gienia Heh. Moja Gienka tez jest w okolo 12l ale powiem, ze odwaznie do niej podchodzisz albo masz jakas wyjatkowo lagodna. Moja to wredna menda i nie przeposci zadnej okazji do zaatakowania. Nawet nie proboje jej wyciagac z terrarium. tak btw. 3 dni temu padla mi p.Irminia, ktora dostalem od Edki na walentynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 też miałem irminie ale mi padłą z niewiadomych przyczyn ale z szybszych pająków mam Stromatopelma calceatum do którego już mam większy dystans choć jest jszcze mała ( l7 ) ale miałem w swojej terrarystycznej karierze już np. p.rufilate albo p.cambridgei które są też dość szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 p.cambridgei mialem cambri od L3 do L8 moze do L9 Wsumie to byl moj pierwszy pajak i podejzewam, ze skrocil mi zycie o jakies 3 lata podczas zmiany terrarium Wtedy jeszcze niewiedzialem jak szybkie sa ptaszniki Teraz chce kupic skorpiona a do terra po Irmini byc moze a.versicolor albo a.blue vellvet. Mazy sie p.mettalica albo regalis ale one juz troche kosztuja no i jadusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ja w sumie nie zaznałem jeszcze ukąszenia ale mam " W razie W" wapno jest w szufladzie a co do regalisa to rufilata jest dość podobna, bo to w sumie ta sama rodzina . ale jeżeli chodzi o te kolory :lol: godzinami można patrzeć się w szklane pudełko. więc sądzę że cena nie jest wygórowana (jeżeli mówimy o młodszych osobnikach) a co do jadusów to czekam aż stromatopelma urośnie i pokaże rogi i jeszcze jeżeli chodzi o versicolor to kolega ma i bardzo sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 ojojjjj Nemek pajączek padł ale masz jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Witam chciałem się pochwalić nowym domownikiem jest to ( ZNOWU) DOG NIEMIECKI piesek ma nie całe 7 tyg wiem trochę szybko zabrany ale to był znowu spontan :) a oto parę fotek mojego SYNKA !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Piękności:) Wpadamy na łikend pobawić się z piesełem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Tylko 1 się wyswietla-wrzuć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Fajny ten prosiak, jak go nazwiesz może tak jak pisałeś SYNEK:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Fajny ten prosiak, jak go nazwiesz może tak jak pisałeś SYNEK Synek tylko tak powiedziałem a wabi się ,,ROY'' jak poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Super, niech rośnie zdrowy i duuuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi