Dyziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 (edytowane) witojcie chodzi mi po głowie pomysł żeby gwincik zawitał w furmance!! i tu mam pytanko . ile mógłbym wziąć za moje amorki ze sprężynami do e39 wersja M ,autko niżej stoi od standardowego, ale jak dla mnie to za miało!!!:bag::bag:oczywiście amory itd sprawne w granicach 73%!! a więc czekam na propozycje!! Edytowane 27 Lipca 2011 przez Dyziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 zerknij na allegro czy sa takie oferty jak twoje zadko kto kupuje uzywane amorki ale wystawic mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 jest komplet za 800pln ale to troche wiele mi się wydaje!!! ale tylko jeden gościu ma komplet, tak to mają po 200 za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 chyba ze nie bedziesz ściagał z auta, i z potencjalnycm kupcem podjedziesz na stacje zbadać skuteczność amorków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 jak sie nie myle to zawieszenie org m to bilstein b6 ? jak tak to jest w cenie bo nowy amor np do mojego auta to 700zl za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 właśnie tak myślałem Kozin że podjechać zobaczy na dianostyce i wtedy sam oceni!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi