Tomek-Krępice Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Witam zakupiłem jakieś 5 miesiecy temu bmw e39 sedan 1997r 2,0 vanos mam wyciek oleju z silnika gdzies w okolicy kolektora ssacego leci po całym silniku w dół nie wiem co robic jaka moze byc przyczyna co jest zepsute gdzie szukac...? pozdrawiam i czekam na wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 miałem podobnie - poczytaj ten temat http://www.maxbimmer.pl/threads/15809-Wyciek-z-okolicach-kolektora-dolotowego?highlight=wyciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 zobacz pokrywe zaworów i podstawe filtra oleju .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi