szczygiel17 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 mam problem z inspekcja oleju probowalem zewrzec juz 19 z 7 i nic **** nie dziala to zamykalem drzwi mase dalem z silnika probowalem z 50 razy i nadal nic prosze o pomoc bo mam juz na czerwonym a nie wiem czy pozniej auto staje czy co sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 nic ci ni stanie(samochód) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 u siebie kasowalem przyciskiem do kasowania przebiegu dziennego, nastepnym razem proponuje pisac tez rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczygiel17 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 528 96 rok to jak mam sprobowac tym guzikiem od kasowania licznika dlugo dusic?? czt cos jeszcze zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 jeśli o to ci chodzi to sprawdź ten link 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczygiel17 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 probowalem do silnika mase zrobic bo wydaje mi sie ze to jeden pies z jakies 20razy robilem nawet do 25 sekund i nic.. nie zmienia sie na zielone;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nic ci ni stanie(samochód) buhahahahah.jak lecisz jakoś czasem przez Głogów to daj znać - daleko nie masz a może coś poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam !Potrzebuje POMOCY -MOZE SIE "KTOS"ZLITUJE!!!:(Jestem posiadaczka bmw320i se z roku2001 pojemnosc2.2l-silnik jak i cala reszta chodzi bez problemu tzw .nic sie nie goTuje,nic nie warjuje wrecz jest poprawnie ,,,,,,DGYBY NIE "MALY"FELER-MIANOWICIE-auto polyka olej w duuuuuuzzzyyyychh ilosciach -do tego lekko w srodku auta czuc spalona gume-pod spodem auta cala klapa (oslona)jest w oleju i BYLA WYMIENIANA USZCZELKA POD GLOWICA TYDZIEN TEMU !PRZEZ PARE DNI BYLO OK -TERAZ PROBLEM WROCIL -JEST TO SAMO!ZEBY BYLO SMIESZNIE .....3 OSOBY (MECHANICY)SPRAWDZALY CO ZNOWU SIE DZIEJE I....KAZDY MOWI CO INNEGO JESTEM ZLALMANA -JEDEN MOWI ,ZE SILNIK ZAGOTOWANY -SORRY ALE NIE PODNIOSLA SIE TEMP.NIGDY SIE NIE ZAGOTOWALA,NASTEPNY MOWI ,ZE NIE MA SENSU ROBIC TRZEBA AUTO SPRZEDAC,NASTEPNY MOWI ,ZE ZLE GOSC NAPRAWIL TE USZCZELKE I TO NA 99%JEST TEN PROBLEM !AUTO NIE DYMI Z RURY ,NIE GOTUJE SIE ,NIE MA NIC KOMPLETNIE NIC CHODZI CICHO BEZ PROBLEMU!!!NIE WIEM JUZ DO KOGO I KOGO MAM JECHAC I CO DALEJ ROBIC KTO MA RACJE ?!WE WTOREK ZNOWU JADE DO MAGIKA ,KTORY ZMIENIAL USZCZELKE ABY JA POPRAWIL ALE......JUZ NIE WIEM, KOMU MOGE UFAC, KTO SIE MYLI A KTO NIE I TAK NAPRAWDE JAKA JEST PRZYCZYNA TEGO,ZE AUTO MA TEN "FELER" PROSZE O PODPOWIEDZ!Z GORY DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 a widać,skąd te wycieki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 gdy zostala zdjeta pokrywa ,po prawej ,calej stronie a na dole poprostu" plywa" w oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 może odme rozwaliło?niech ci sprawdzi tą uszczelke,odme,oring bagnetu oleju,napisz skąd jesteś,to napewno ktoś poleci tobie prawdziwego mechanika,a nie magików,którym nie chce się łap w oleju pobrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 ogolnie ostatni PAN, ktory ogladal rozkrecal i z sensem wyjasnial,mowil ,pokazywal -twierdzac ,ze zle byla i jest zle zalozona uszczelka ,sprawdzal spod auta gore silnika jest przekonany ,ze to ta uszczelka !OLEJ,ktory miala oddany nie byl spalony ,tylko to byl ten ,ktory dolalam!pod oslona (sprawdzal ,rowniez miske olejowa) nie jest peknieta, nic nie widac aby gdzies cos bylo pekniete( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Dziekuje !Obecnie mieszkam w UK:(-jeszcze raz dziekuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 tak jak mówie,może odme rozwaliło,i wywala olej ,sprawdzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Czy moglbys powiedziec wiecej o odmie?!!!!Czy to cos strasznego w sensie usterki ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaxxx Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 nie nikt nie sprawdzal odmy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 odma to jest odpowietrzenie skrzyni korbowej silnika,jest to część wymienna,zapycha się,pęka membrana,wówczas zazwyczaj pękają przewody odmy,i nie ma katastrofy,silnik troche gorzej pracuje,bierze olej,ale może też wywalić uszczelnienia silnika,wtedy gorzej,będzie ciekło,nie twierdze,że to to,ale trzeba sprawdzić,koszt,z przewodami,ok.400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a sam filtr odmy jakieś 40 PLN i banalna wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 a sam filtr odmy jakieś 40 PLN i banalna wymiana w dieslu jest filtr,tu wymieniasz całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 sorka, nie doczytałem że to 528... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 :4:chłopie,nie śpij,chodzi o 320i;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 ło matko, musze odstawić tą chemię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi