fazi844 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Witam koledzy co myslicie o tym autku http://otomoto.pl/bmw-528-C21732158.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ogólnie nic nie widać na tych fotkach , żadnego zdjęcia wnętrza , komory silnika itd itp. Przede wszystkim pisz do niego niech poda VIN 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Generalnie do wszystkich aut z rejonu wielkopolski podchodziłbym bardzo, bardzo ostrożnie...Na każdej wiosce, na każdym podwórku stoją porozbijane fury, z każdej stodoły dochodzą odgłosy młotka i spawarki, kiedyś zrobiłem z Brzozą 700 km w jeden dzień, objechaliśmy całą wielkopolskę oglądając kilka aut...wszystkie po przejechaniu walcem :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 na pierwszy rzut oka prezentuje sie niezle... trohe mi sie nie chce wierzyc w ten przebieg. z tego co napisal to 3/4 auta wymienil na nowe jesli masz blisko to podjedz obczaic na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Seba to nie jest reguła!! ja swoją kupiłem właśnie w wlkp i Ok:)<bmw_1> w spalanie nie wierz bo nie spali Ci 11 tylko 13-14 spokojnie jak depniesz ostro to 16:) ja mam automata i jest tragedia!!! nigdy już automata!!!! spalanie o 5-6 l więcej niż w manualu!!!:? ale zdjęcia dużo nie dają .Świeci się jak psie jajca, tzn jak by od lakiernika wyjechała:) albo dobrze utrzymane:) więcej zdjęć i Vin to podstawa przed oglądnięciem auta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Od osob prywatnych (ale typowo prywatnych, bo tu pelno takich, co sprzedaja prywatnie, przyjezdzasz a cale podworko furami pozastawiane) mozna brac, bo wszyscy wiedza, co sie dzieje w Pleszewie itd. Trzeba uwazac, ale znalezc cos dobrego tez idzie A co do tematu, nie ma fotek wnetrza, to w sumie nie ma co opowiadac... Co z tego, ze z zewnatrz na pierwszy rzut oka wyglada niezle, jak w srodku okaze sie ze najprawdopodobniej wozil trzode chlewna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 najlepiej to tam podjechać bo jedno zdjęcie to nic nie powie na pewno jest po polerce ale nie wiadomo jak wygląda środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 jedno zdjęcie to nic nie powie na pewno jest po polerce ale nie wiadomo jak wygląda środek No ja wlasnie dlatego w ciemno bym nie jechal, chyba ze mialbym jak z domu do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dyziu-Ty masz cos ze spalaniem...kuzyna m50b28 w turasie w 11 litrach gazoliny w trasie sie miesci spokojnie,a po miescie chyba kolo 12-13...automat nie pali 5-6litrow wiecej!troche wiecęj,ale bez przegięć...zalezy jak sie jezdzi i wyczuje auto...roznica pomiedzy moim spalaniem a poprzedniego wlasciciela to jakies 3litry przy ekonomicznej jezdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi