soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak w e39 po lifcie zrobić pozycje w kierunkach ?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ??? dajesz manetke kierunku na maksa w jedną lub drugą-o to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nie nie chodzi o to by świeciły stale adekwatnie do ringów coś jak w amerykańskiej wersji. Przed liftem wystarczyło wyjąć żarówki pozycyjne i miałeś pozycyjne w kierunkach ale jak jest po lifcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ale że jak??? że stajesz na poboczu i chcesz mieć np lewą strone pozycje?? lub prawą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Przed liftem wystarczyło wyjąć żarówki pozycyjne i miałeś pozycyjne :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Chyba raczej chodziło o komunikat spalonej żarówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ale że jak??? że stajesz na poboczu i chcesz mieć np lewą strone pozycje?? lub prawą?? Czytaj wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie Forest,można ustawić,że w przypadku przepalenia postojowych,kierunki palą się jako pozycje, trzeba by w NCSie poszperać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Komunikat miałeś o spalonej żarówce ale po wyjęciu ich całkowicie zastępował pozycję kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie Forest,można ustawić,że w przypadku przepalenia postojowych,kierunki palą się jako pozycje,trzeba by w NCSie poszperać Dokładnie tak ale ja chcę żeby mi świeciły ringi i jednocześnie lekko kierunki. W po liftowej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Hmmm...a gdy ustawisz światła do jazdy dziennej to kierunki nie świecą cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czytaj wyżej sorka długo pisałem posta a tego wcześniej jeszcze nie było:) hehe Komunikat miałeś o spalonej żarówce ale po wyjęciu ich całkowicie zastępował pozycję kierunek. to coś takiego jak u kogoś na redeco było.. że miał spalonego ringa a włączył się kierunek:) czekaj czekaj tzn chcesz mieć obrysówki??:)8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie kolego e60 mają pomarańczowe pozycje przy kierunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 chcę żeby świeciły mi ringi i jednocześnie lekko kierunki jako pozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 a odłączałeś ringi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 słuchaj,napewno da się zrobić,nie widze problemu-NCS i lecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Coś w ten deseń ImageShack® - Online Photo and Video Hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 da sie da trzeba przestawić w module LCM na wersje USA i kierunki będą lekko świeciły jako pozycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Czyli musiał bym pojechać na serwis żeby mnie podłączyli pod kompa i mi to przestawili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 na szybkiego,można szukać takiego wpisu DRL_BLK_VORN_GEDIMMT : przyciemnione kierunkowskazy jako światła dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 a po co do serwisu???? masz interfejs? DRL_BLK_VORN_GEDIMMT : przyciemnione kierunkowskazy jako światła dzienne. no właśnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 jak bym miał to już bym poszedł grzebać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 to możesz kupić ode mnie lub poszukaj kogoś z okolicy ogarniętego z NCS, jak pomyśle ile Cie w serwisie skasują :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 nie wiem,czy by chcieli zrobić,w Polsce to nielegalne:p(jazda na kierunkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 chyba bardziej mi się opłaci znalesć kogoś z okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 albo wziąć fejsa od Grzecha, mieć zajęcie na długie zimowe wieczory i podstawę do rozwodu "Ciągle k... w tym aucie siedzisz!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi