Gość dirty.73 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ciągle k... w tym aucie siedzisz!!!!" ....u ciebie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak spotka Grzecha to mu j.. urwie. Ty też zreszta jesteś na liście za te tłumaczenia wracając do tematu - nie radzę kombinować. Polizej nie lubi takich rzeczy w Bumach i może Cię to dowód kosztować - co najmniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Cytat Napisał beaver79 Zobacz postCiągle k... w tym aucie siedzisz!!!!" ....u ciebie też? nie jestem sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 No może i faktycznie się wstrzymam z tymi kiedunkami a co do żon Hehehehe to u mnie jest podobnie z tym że ja mam wymówkę "skoro jeżdżę tym jako taksówką to wszystko musi być tip top bo to moja wizytówka Po za tym obie was kocham tak samo i ty też chyba nie chciała byś być zaniedywana :)" :bmwsexemofg3: Chociaż przyznam że w zależności od nastroju reaguje na to różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 moja wie którą bardziej kocham. Ale nie wiem czy tak często chciałaby mieć podłączango fejsa... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soochy87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wyeliminował byś sobie wszystko co złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Błędy skasuje, ale z ustawieniami Car/Key jest problem i czasem indywidualizacja nie hula (np selektywne zamykanie itp :-P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 np selektywne zamykanie itp hehe,najgorzej,jak przechodzi w tryb awaryjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ale nie wiem czy tak często chciałaby mieć podłączango fejsa... no to poleciałeś gdyby to zobaczyła to nie było by fajnie:):4::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dyziu,Ona by to jakoś przeżyła.....ale czy ten fejs beavera....?:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 ale czy ten fejs beavera....? to zależy co miał na mysli mówiąc fejsa:):)hahalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kierunki takie palące się ma kolega w New Yorku w 7mce rzeczywiście święcą tam jak kolega pisze Ale przy kontroli jak tego na miejscu nie zmieni to stary uparty smerf zatrzyma za to dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Tak my jak dbamy o auta to kobiety się czasem wkurzają,że za długo się dłubie przy aucie czy coś grzebie...No ale my chcemy jeździć sprawnym zadbanym autkiem a Nasze Panie też chcą być zadbane a o auto zadbamy my faceci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dzisiaj, 19:01 Dzisiaj, 19:04 znasz opcje edytowania postów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 gdyby to zobaczyła to nie było by fajnie było fajnie... le przy kontroli jak tego na miejscu nie zmieni to stary uparty smerf zatrzyma za to dowód dlatego między innymi przy wyjazdach powyżej 100 km zabieram zawsze kompa. Waży nie dużo, a może się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi