Forest Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 FOREST zmotał Nie Forest, tylko Rafałs więc to jemu należą się podziękowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Nie Forest, tylko Rafałs więc to jemu należą się podziękowania to jak mu podziękować skoro na forum go nie było ze pół roku???lolol:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 to jak mu podziękować skoro na forum go nie było ze pół roku???lolol:4: Wyślę Ci na pw jego numer konta bankowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingez Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ważne że się udało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 11 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 WAŻNE W pierwszym poście dodano Regulamin oraz Plan Zlotu. Prosze wszystkich o zapoznanie się z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kurde wy to macie fajnie taki zlot mnie omija Niestety muszę być w pracy a pracy nie da rady zmienić:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2012 Kurde wy to macie fajnie taki zlot mnie omija Niestety muszę być w pracy a pracy nie da rady zmienić:confused: Doskonale wiem jak się czujesz, gdyż tak samo czułam się jak jechaliście do muzeum BMW, a ja nie mogłam jechać :evil: Tylko, że to nie praca była przeszkodą :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Czasem tak już jest Nie zawsze można wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 mam podobny problem mój współpracownik poszedł na urlop w tym tygodniu i będą mnie ścigać do pracy w weekend ale będę szukał kogoś na zamianę zrobię wszystko aby przyjechać na razie jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A ja nie mam takiego problemu i szykuję auto na tor od tygodnia 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A ja nie mam takiego problemu i szykuję auto na tor od tygodnia szczęściarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 A ja nie mam takiego problemu i szykuję auto na tor od tygodnia 8) To co całe SRTW przyjedzie na zlota uzbrojone po zęby ?? :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 To co całe SRTW przyjedzie na zlota uzbrojone po zęby ?? Napewno chcemy ich wpuścic na zlot ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Napewno chcemy ich wpuścic na zlot ??? Niech wjeżdżają ..... przecież z wyścigami jak z wyborami cytując Stalina .... nie ważne kto jaki czas zdobył , ważne kto wyczytuje zwycięzców lolol Z czasówką to pewnie polegniemy , ale .... dres do czegoś zobowiązuje , maxi bimbery chociaż oponami daleko rzucajcie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymek_ED9 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 no z tego ci wiem to się ludzie regularnie szykują przed każdą eliminacją , jak dobrze pójdzie to pojadę na nowych r888 więc będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 No właśnie, zgarną wszystkie nagrody za czasówki :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ale przeciez ich czasy nie beda liczone.... :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Kosa jesteś naszą ostatnią nadzieją :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 dzisiaj wesoła nowina mnie nawiedziła, nie muszę jechać na impreze integracyjną i prawdopodobnie wpadnę integrować się z Maxbimmerami Jeszcze z moją młodą zobaczymy czy uda się nam załatwić lawete na Balbinę , ale od bidy wpadniemy Skodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Z tym może byc problem... OD TEJ PORY ŻADNE ZMIANY NIE WCHODZĄ W GRĘ;NIKOGO NIE DOPISUJEMY, TABLIC NIE ZMIENIAMY.LISTA JEST ZAMKNIĘTA, IDENTYFIKATORY WYDRUKOWANE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 no z tego ci wiem to się ludzie regularnie szykują przed każdą eliminacją , jak dobrze pójdzie to pojadę na nowych r888 więc będzie dobrze Sie wie że będzie dobrze ... ja tam też się zbroję , zaczynam od Carbonowych elementów :drunk: potem do Carbonu kilka gadżetów tuningowych ale takich .... ze smaczkiem : bmw_beer:drunk::gril::dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) dzisiaj wesoła nowina mnie nawiedziła, nie muszę jechać na impreze integracyjną i prawdopodobnie wpadnę integrować się z Maxbimmerami Jeszcze z moją młodą zobaczymy czy uda się nam załatwić lawete na Balbinę , ale od bidy wpadniemy Skodą Napiszę to jeszcze raz do Ciebie Pop jak i do każdego kto jeszcze planuje sobie przyjazd na zlot nie będąc na liście Tak jak kilkakrotnie to już pisaliśmy : - LISTY zostały definitywnie pozamykane - każda osoba na zlocie będzie miała swój identyfikator - nie będzie możliwości wjechania dla osób których nie ma na liście - jak również nie będzie możliwości wejścia na piechotkę na zlota jako widz - po imprezie WLTA która kończy się o 13:30 wszyscy uczestnicy i kibice opuszczają teren zostaje jedynie Mikołaj który prowadzi pomiary - jak już tor będzie pusty zaczynamy wpuszczać osoby z naszej listy - gdy wjedzie ostatnie auto bramy zostają zamknięte i rozpoczynamy imprezę Jeśli ktoś absolutnie nie wierzy w to co tutaj napisałem a na drugie ma Niewierny Tomasz to zapraszam może przyjechać i sam się upewnić , że impreza jest zamknięta i nie ma wjazdu Edytowane 14 Maja 2012 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 a ja napisze, ze pogoda na week zapowiada sie pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 a ja napisze, ze pogoda na week zapowiada sie pikna oby, bo na 4 dni do przodu przewidziec pogode to dla naszych meteorologow nie lada wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Napiszę to jeszcze raz do Ciebie Pop jak i do każdego kto jeszcze planuje sobie przyjazd na zlot nie będąc na liście Tak jak kilkakrotnie to już pisaliśmy : - LISTY zostały definitywnie pozamykane - każda osoba na zlocie będzie miała swój identyfikator - nie będzie możliwości wjechania dla osób których nie ma na liście - jak również nie będzie możliwości wejścia na piechotkę na zlota jako widz - po imprezie WLTA która kończy się o 13:30 wszyscy uczestnicy i kibice opuszczają teren zostaje jedynie Mikołaj który prowadzi pomiary - jak już tor będzie pusty zaczynamy wpuszczać osoby z naszej listy - gdy wjedzie ostatnie auto bramy zostają zamknięte i rozpoczynamy imprezę Jeśli ktoś absolutnie nie wierzy w to co tutaj napisałem a na drugie ma Niewierny Tomasz to zapraszam może przyjechać i sam się upewnić , że impreza jest zamknięta i nie ma wjazdu WLTA mnie interesuje Mordulec, myślałem że impreza jest łączona. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi