Ziemek Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam Wszystkich, mam problem z moim bmw e46 m43, chodzi mi o problem podczas przyspieszania, odpala normalnie, nie przerywa tylko gdy mocniej dodam gazu to czasami potrafi się przydławić a za chwile dalej przyspiesza, dzisiaj odłaczyłem przepływke ale było tylko gorzej co jeszcze można sprawdzic z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 zawsze na początek wszystkie doloty,gumy,nawet mała dziurka robi problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaziu Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 mam podobnie tyle ze mam silnik m47 i nie zawsze to występuje, ale czasami jak przyspieszam na wyższych biegach. Byłem na kompie i wyszły błędy związane ze świecami, czyli świece bądz moduł świec i błąd podgrzewacza. Sprawdz na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Chmm czy prucz tego są jakieś dodatkowe objawy? Ciężej pali, głośniejsza praca czy coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Pali od pierwszego i raczej innych defektów nie zauważyłem. W poniedziałek jade na kompa to sie sprawdzi, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi