Tomek v8 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam ma ktoś może jakiś poradnik internetowy albo jakieś rady od siebie ?? czy jakieś narzędzia specjalistyczne będą mi potrzebne ?? Tak,beda potrzebne - narzedzie do zablokowania walkow rozrzadu i kolek ustalajacy . Narzędzie dość drogie ale można je wykonać tańszym kosztem we wlasnym zakresie, jak masz znajomego tokarza. Wymiary mam jakby co, bo robiłem dla siebie. I nie wierz w żadne bajki o dozywotnosci rozrzadu. Ja juz dwa razy widziałem jak wyglada M60 po zerwaniu łańcucha i wierz mi, naprawa będzie dużo wiecej kosztowała niż wymiana łańcucha. Jezeli jesteś pewien,ze przebieg jest oryginalny to raczej przy 220.000 km w M62 łańcucha bym nie podejrzewał. Co najwyżej napinacz. A kiedy ostatnio wymieniales olej i na jakim oleju jeździsz ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Napisałem że mogę mieć Vanosy po przystępnej cenie ... i wyjdzie mnie to dużo taniej niż wymiana łańcucha ... Az tak przystepna cena? Jak cos wiem gdzie uderzac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslana Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Chris jestem poza granicami plus to jednorazowa promocje Tomek v8 olej ma około 4 tysięcy i jest to dedykowany 5w40 ale nie pamiętam producenta i jestem na 90% przekonany że to vanos ale sprawdzę napinacze dla świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 I jak Maslana? Co porobiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi