Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Oli jak kupywales mulfa to o takim samym numerze jaki miales .

Nie, mam zupełnie innego mulfa ale z podobnego rocznika. Trzeba by dziada przeprogramować tylko jeszcze jakoś się nie udało umówić ani z Kamciem ani z Filipem:bag: Tzn działa mi bez problemów ale przy podłączeniu w telefonie mam nie swój vin i wali mi alarm że nie działa SOS /bo nie mam przycisku SOS w podsufitce /. Reszta działa bez kłopotu.

Pozdro

wlasnie niedziała bo doniej jest wpiety swiatłowód a mulf jest wypiety jak podepne to działa ale dzwiek zanika.

Dobrze prawi bez mulfa nie działa zmieniara i dźwięku nie ma. Sprawdzone u mnie.

Musi być zamknięta pętla światłowodu.

Oli

Ale u Harego gra wszystko jest dźwięk bez mulfa ;)

Hary jak wypniesz mulfa to masz dźwięk???

i pytanie dodatkowe czy masz zwykłe nagłośnienie czy logic7?? Bo może u mnie nie było bo dźwięk po pętli idzie do wzmaka logic7

Łoli

Mam dżwiek a naglosnienie zwykle tylko zmieniarka niedziala :wink:

No to wiele wyjaśnia.

Zwykłe nagłośnienie działa bez pętli. U mnie niestety bez pętli mam milczenie kompletne bo wszystko idzie po światłowodzie do sterownika logic7.

Hary masz może foto twojego mulfa i jaki to jest model??

Oli

No to panie ja miałem taki sam a teraz mam taki:

BMW E60 MODUŁ STEROWNIK MOTOROLA BLUETOOTH 6942591 (4425704585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Po włożeniu problem rozładowywania aku zniknął i działa nawet bez programowania. Jedyne co to w telefonie widnieje pod innym vinem

Pozdro

Oli

Witam,

Mam u siebie taki sam problem z przycinającą muzyką i niedziałającym bluetooth. Pomogło wypięcie modułu MULF ale dalej nie mam bluetooth.

Znajomy elektronik sprawdził moduł i wychodzi że startuje na 11sek. po czym się wyłącza. I tak w kółko z dokładnością do ms. Zrobił również reballing procesora ale również nic nie pomogło.

Może ktoś wie czy przy naprawie modułu jest coś wymieniane? Czy wgrywają nowy soft i powinno działać?

• Lubię 1

Dzwoniłem dzisiaj do Polskie menu nawigacji, nawigacja śląsk, polskie menu samochodowe SERWIS NAWIGACJI FABRYCZNYCH CBADIO SKLEP SERWIS RYBNIK GLIWICE KATOWICE KRAKÓW OPOLE ale powiedzieli że sprawdzają na miejscu i w zależności od uszkodzenia wgrywają jeszcze raz soft lub naprawa/wymiana.

Znalazłem również w sieci że mają problemy z przegrzewaniem i po zamontowaniu radiatorów się uspokaja.

Jak możesz to wyślij mi numer.

Dzwoniłem dzisiaj do Polskie menu nawigacji, nawigacja śląsk, polskie menu samochodowe SERWIS NAWIGACJI FABRYCZNYCH CBADIO SKLEP SERWIS RYBNIK GLIWICE KATOWICE KRAKÓW OPOLE ale powiedzieli że sprawdzają na miejscu i w zależności od uszkodzenia wgrywają jeszcze raz soft lub naprawa/wymiana.

Znalazłem również w sieci że mają problemy z przegrzewaniem i po zamontowaniu radiatorów się uspokaja.

Jak możesz to wyślij mi numer.

Powiem tak,

ja do tych wysyłałem mój to sprawdzili i powiedzieli że niby ok i odesłali.

Przyjechał i po podłączeniu raz zadziałał i się wysypał no i nadal zjadał mi prąd w aucie.

Po tym doświadczeniu kupiłem kolejny na allegro i na dodatek inny. Włożyłem do auta i działa bez problemów do dziś.

Więc nie kombinuj tylko kup inny. Czasami na alledrogo są naprawdę za dobrą kasę / ja zapłaciłem chyba 120 pln z przesyłką /

np tu

BMW E60 E61 E63 moduł BLUETOOTH (4487960374) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

lub tu

Sterownik Moduł Bluetooth BMW E60 E-60 E61 E-61 (4504059017) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Oli

Edytowane przez olog22