mateo Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 koledzy mam problem nie mogę ustawic z tyłu zbierzności jednego koła , jest coś nie tak, nie wiem jak to ogarnąć byłem na szarpakach ale nic nie było żadnego luzu nic nie stwierdzono miał ktos coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Jak nie mozesz? Jest na maksa mimosrod, a nadal masz -5mm np.? Pewnie jakis kraweznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Kolego może być krzywy wahacz,amor albo gorzej był dobry dzwon i jest krzywe auto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Często zapieka się na mimośrodzie, o ile uzdatnisz regulację to musi się ustawić. Jeśli nie to znaczy , że coś nie tak masz z zawiechą, jak wcześniej koledzy wspomnieli, krzywy wahacz, trafiony McPherson, amor albo niechlujnie zespawany tył po dzwonku, czego nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja również nie życzę złego spasowania albo krzywego auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi