grzesiekura Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 co sadzicie o tym egzemplarzu ? http://moto.allegro.pl/item1080063131_bmw_e39_525_tds.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 11letni diesel i 188tys.? brzmi jak bajka...zwlaszcza za tę kase,chociaz...stary klekot(w sensie konstrukcji)...zdjecia nie sugerują nic dziwnego-no może tylnia klapa jest zle spasowana,ale moze to byc kwestia perspektywy.Brakuje mi zdjęć wnętrza i silnika...najlepiej podjechac,przejechac sie i jak będzie rokowalo niezle to prztrzepać w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 na co zwrocic uwage przy zakupie akurat takiego tdsa ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Ten przebieg to walem smierdzi ostro. A ogolnie ciezko cokolwiek powiedziec, bo fotki sa niedokladne i takie, ze wg. mnie na pierwszy rzut oka maja cos ukryc. Tak jak Wilkov napisal taki przebieg to jakas bajka, mi sie nie chce wierzyc. Z tego co wiem, moj taki jeden znajomy sprzedaje wlasnie 525TDS, ladny egzemplarz, przebieg wiekszy, ale niby udokumentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 jak chodzi o tds'y i diesle to kieruj się do chiccoo.Zęby zjadl na klekotach:) ja nie przepadam i nie umiem się obiektywnie wypowiedzieć.z tego co wiem/pamiętam to tds'y mialy sklonosc do pękających glowic.poza tym to co w dieslach...turbo turbo turbo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 I z tego co ja tez slyszalem, bo o turbo sie na wlasnej skorze przekonalem, to jeszcze pompy paliwa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Miałem przez osiem lat różne TDSy i turbo w żadnym nie padło , głowica raz pękła ale z mojej winy i nie pękła by gdybym nie zlekceważył temperatury na czerwonym Wyleczyłem się po tylu latach z klekota i innym tez raczej nie polecam a tym bardziej w e39 czy jeszcze tragiczniej w e38 , w e36 to zwinny motorek ale wszystko ponad to już muł nawet w e34 nie byłem zadowolony ! Gdybym miał coś do powiedzenia to nie kupuj TDSa , kup lepiej jakąś benzynę z gazem będzie tańsza w eksploatacji , gaz dalej po 2pln a olej napędowy blisko 5pln i ma być drożej:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 doszedłem do wniosku ze nie bede ogladal juz takich aut po taniosci troche kapusty mi przybylo i teraz szukam autka za normalne pieniadze to mi sie bardziej oplaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Z TDS problem jest podstawowy. Lubią się zagrzać a potem już masz tylko problemy. Nigdy nie wiesz co było w samochodzie. Uwage trzeba zwrócić na układ chłodzenia w tych silnikach. I oczywiście czy nie dymi na niebiesko. Jeśli przybyło Ci kasy to sprawdź coś innego bo cena dziwnie niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ten egzemplarz wydaje sie jakis podejrzany... z tym przebiegiem to mu sie zart nie udal... nie ryzykowalbym a jesli miales zastrzyk gotowki to zakrec sie za czyms lepszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 to w takim razie podepne sie w tym temacie by nie zasmiecac czy ta cena i te auto to byl by dobry zakup ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13873433 prawdopodobnie bede szukał 3 litrowego diesla moj limit to do 20 tyś zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 W ktorym miejscu to ma M Pakiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 heh ;d wiesz pewnie sprzedawca sobie wkreca ze tam jest m pakiet ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 to jest tzw urojony m-pakiet chociaz na blotnikach jest tam jakies M ale chyba tylko dla picu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ostatnio na Maluchu tez widzialem Emke, wiec to nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 kij wie moze ten maluch mial w bagazniku m power heheh czasami pozory mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no w końcu kierownica jest m pakietowa.jest m-pakiet??jest!:mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja wiem, ja wiem!! kierownica.:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 sie nabijam a tu nie mam czym jezdzic przetrzepalem dzisiaj troche allegro i za duzo jakis ciekawych z dobrym motorem to e39 lub e46 nie ma tak do 20 tys w poblizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 a tak serio to auto nie wygląda źle. Kasa przyzwoita można jechać obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 jutro moze przydzwonie sie popytac co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jak dla mnie Grzesiek model ładny po lifcie skóry manual warto się bliżej przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Grzesiek w Jelczu Laskowicach na parkingu obok Orlena stoi srebrny sedan e39.Nie wiem nic więcej bo nie zajeżdzałem ale kartka na nim że jest do sprzedania.Myslę,że jak stoi na miejscu to warto podskoczyć i rzucić okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi