adaho Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam jeśli ktoś potrzebował by takowej książki to posiadam ją w wersji pdf . Zainteresowani niech podadzą adres @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Prosił bym na chiccoo@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 ja również - kozin09@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 drugster@poczta.fm mam nadzieję,że jesteś w posiadaniu lepszej wersji skanów niż to co dunaj rozplemił w necie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Już podsyłam a czy dobra wersja ocenicie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Do mnie nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaXoss Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 poprosze i ja MaX87@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 moglbys i mi podrzucic? dopiero kupilem samochod i musze sam w nim porobic pare rzeczy wiec by sie przydalo...panek007@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ja też bym prosil:) aluss1@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Skoro nie podochodziło powysyłam każdemu oddzielnie, plik jest spakowany nadawca swistus25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja też mogę licher1@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No jasne napiszcie czy podochodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Żeby było szybciej i żeby nie było nieporozumień że nie wysłałem lub coś w podobie to piszcie czy otrzymaliście @ Edytowane 18 Listopada 2010 przez adaho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 U mnie brak- chiccoo@tlen.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 u mnie nie ma;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja też niestety nic nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 To ułatwimy sprawę podam link do samodzielnego pobrania: http://chomikuj.pl/ireniusz999/Dokumenty/Ren*c3*b3wka/inne+samochody/Sam+Naprawiam+BMW+E39+PL,297429800.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A może by tak na PRIVA??? Tego rodzaju problemy ("nie dostałem maila") nie dotyczą raczej BMW, lecz protokołu POP3/SMTP i wielkości słanego pliku... Tak sobie myślę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A jednak od Dunaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiedzma Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Bardzo bym prosiła o jak najszybsze przesłanie mi tej książki. Z góry dziękuję. Sstrega@poczta.fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A może by tak na PRIVA??? Tego rodzaju problemy ("nie dostałem maila") nie dotyczą raczej BMW, lecz protokołu POP3/SMTP i wielkości słanego pliku...Tak sobie myślę... Bardzo możliwe plik ma 58MB. A jak mówiłeś że od Dunaja czy jak mu tam był skanowany a tu masz foty cyfrówka więc jakie w tym podobieństwo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Bardzo możliwe plik ma 58MB. A jak mówiłeś że od Dunaja czy jak mu tam był skanowany a tu masz foty cyfrówka więc jakie w tym podobieństwo?? To nie ja mówiłem. :-) Ja za to poszedłem do Empiku i za 54 złote książkę kupiłem. Dla mnie te "fotkowe książki" to już za duże dziadowanie Panie i Panowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 No ja mam takowe wersje i do E30 i do E36,E46 E39 i E34 ale chciałem ułatwić życie tym jak to mówisz dziadom jak dla mnie możecie skasować posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ben Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam! Poprosze o książkę obsługi e39 ,również jestem szczesliwym posiadaczem od tygodnia e39 Touringa 523i z 12.1997,pozdrawim i z góry dzieki,mój adres bede1@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaho Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Ludzie stronę wstecz macie linka do samodzielnego pobrania z tego tytułu że były problemy z przesłaniem przez @ tak dużego pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi