Forest Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Jak bedzie jakas opcja, zeby je odebrac to dajcie znac i podjade Mam jedną białą w domu. Moja mama w okolicach środy/ czwartku będzie wracała do Lubina. Jak chce Ci się podjechac na Kilińskiego - mogę jej przekazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 30 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Mam jedną białą w domu. Moja mama w okolicach środy/ czwartku będzie wracała do Lubina. Jak chce Ci się podjechac na Kilińskiego - mogę jej przekazac. Rozmowa przeniesiona na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Zamówiłem wstępnie 10 sztuk naklejek na szybę z naszym logo. Naklejane od wewnątrz, na przeźroczystym tle, ze srebrnym wypełnieniem (może być tylko srebrne lub czarne, białe nie da rady). Jak dojdą oblukam dokładnie jak wygląda jakość wykonania i czy wogóle widac ten srebrny kolor po naklejeniu na szybę od wewnątrz. Zamawiałem u gościa z BMW-SPORT, chociaż pewnie jest na wielu innych forach BMW i nie tylko. Cena jednej naklejki - 4 zł. OdjazdoweNaklejki.pl!, Sklep Internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Forest a jakiej wielkości te naklejki? No i jak nakleisz to daj fote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Forest, to ja zamawiam jedną i nie będę wybrzydzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Dla mnie też poproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to ja też się piszę na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja bym 2 wzial... ale moge poczekac, az pojdzie normalna produkcja Czyli generalnie w Ostrowie sa jakies partacze, skoro nikt sie tego podjac nie chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Też bym wziął więcej, ale na razie seria próbna, więc nie będę zachłanny :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Forest dla mnie tez jedną no chyba ze będziesz jeszcze zamawiał to wezmę kilka:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Spokojnie Panowie Myślę ze jak Forest dostanie i oceni pozytywnie partię testową, to zrobimy listę na grubsze zamowienie i wtedy będziemy się wpisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 przyklej to na szybe i daj foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 to i ja chce 2szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Myślę ze jak Forest dostanie i oceni pozytywnie partię testową, to zrobimy listę na grubsze zamowienie i wtedy będziemy się wpisywać Dokładnie tak. Na razie dysponuję tylko zdjęciem które mi wysłał. Najpóźniej w poniedziałek będą więc zobaczę jak to wygląda na "żywca" i wtedy będziemy coś kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 pomysl super ciekawe jak to wyjdzie na szybie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Jak coś to pisze się na jedną srebrną. A i potrzebowałbym ze dwie sztuki na klape tylko czarne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokop Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A oczywiście czas nie gra rolii jak trzeba to poczekam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Tez jestem za posiadaniem takiej naklejeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 tylko że jak naklejki są naklejane od wewnątrz to troszkę lipka bo prawie większość z nas ma ciemne szybki i co teraz :lol: można było by zamówić kilka egzemplarzy aby były naklejane normalnie na szybkę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 lipnie to bedzie od wewnatrz przykladalem do swojej szyby biala kartke i padaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 hehe - ja nie mam takiego problemu :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Jak napis bedzie bialy to bedzie widac, bo w E46 koles mial naklejke jakiegos klubu wlasnie tego typu i bylo ok. Z daleka i tak nie bedzie widac z racji gabarytow, a osobiscie moje oko bedzie cieszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Naklejki doszły wczoraj. Jeśli chodzi o odwzorowanie motywu jest super. Jeśli chodzi o widoczność - beznadzieja. Nawet na zwykłej szybie naprawdę trzeba się przypatrzyc by ją wogóle zauważyć. Jeśli ktoś ma ciemne szyby to równie dobrze zamiast naklejać może ją wozić w schowku - widoczność będzie identyczna :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeśli ktoś ma ciemne szyby to równie dobrze zamiast naklejać może ją wozić w schowku - widoczność będzie identyczna \Troche kiszka że tak fatalnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi