jon1968 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 witam serdecznie wszystkich, w najbliższym czasie planuję zakup auta i coraz bardziej skłaniam się za bmw 5, cena tak do 25tys, co myślicie o tej http://otomoto.pl/bmw-525-525-telewizja-nawigacja-C18111633.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 27 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Mozna powiedziec ideal. Full opcja Czarny lakier Swierzy rocznik Sluszny silnik Autko ma 10lat i przebieg prawie 300 000km to dosc duzo chodz realnie. Chodz z drugiej strony mozna takie autko kupic z oryginalnym przebiegiem w granicach 200 000km, jak ktos dojezdza sobie tylko do pracy i latem na wczasy :p:p Dla tego auta 300 000km to nie jest duzo ale jednak zawsze cos. Ja mam tyle w swoim BMW E30 23-letnim Co by nierobic to po 300 000km jest do robienia praktycznie cale zawieszenie gumy i pelno innych elementow siada. Jakbys juz go ogladal to koniecznie podlacz do kompa i sprawdz. Jak ma ksiazke serwisowa to posprawdzaj co bylo robione bo przy takim przebiegu powinno juz byc sporo wymieniane, bo jak nie to ty to bedziesz musial zrobic :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 mam znajomego, ktory smiga takim od nowosci i ma nalatane 500000km, servisowany i lata glownie po autostradach (w czechach), nawet siedzenia nie sa poprzecierane - silnik cyka pieknie, jednym slowem wszystko zalezy od podejscia, bo znowu mialem brac od swojego szefa Legacy na dupowoz, nalatane 60000km a wyglad jak po 300000km... bo przebiegu nic nie stwierdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jon1968 Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 (edytowane) Czyli najlepiej skoczyć ja do serwisu, tak?. A rozkodowanie nr vin coś mi pomoże? słyszałem ze w serwisie można sprawdzić co się z nią dziło po kluczyku? Edytowane 28 Marca 2011 przez jon1968 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 rozkodowanie vinu to podstawa, moze wyjsc wtedy duzo ciekawach informacji, czyli ja bym zrobil tak: podoba ci sie auto z ogloszenia - wysylasz prosbe o podanie vinu jest wszystko ok - lecisz ogladac przy ogladnieciu najlepiej skoczyc na stacje diagnostyczna - ty powinienes ja zaproponowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Zrób tak jak pisze Tazunio. Jesli ją kupisz, będe Ci delikatnie zazdrościł:D PS. dodam jeszcze swój przykład - mój kuzyn ma Passata 1.9 tdi z 2004r, kupił od szwagra, 100% oryginał przebieg wynoszący na ta chwile 290000km - jednym słowem środek jak nówka, nie ma żadnych oznak zużycia - kiera, boczki, fotele cacy, jeżdzony tylko na Vervie i co najważniejsze na markowym, systematycznie wymieninaym oleju. Zawiecha, wszystkie wachacze, amory jeszcze fabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi