Ancymoneq Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam. Mam problem tego typu : odpalam auto wszytko jest ok obroty jak należy nic nie skacze ruszam z miejsca do 2 tys obrotów jest wporzadku ale jak przy gazuje tak 2.5 3 tys obrotów auto zaczyna skakać szarpać traci moc. Podjadę trochę silnik się rozgrzeje i wszytko wraca do normy. Czasem jest tez tak ze dodam gaz do dechy a obroty zatrzymują się na 2 tys i dalej nie ida to wszytko dzieje sie tylko na zimnym silniku jak juz raz sie przejadę to cały dzień jest ok Wymieniłem filtr paliwa nic nie pomogło miał może ktoś podobny problem ??? Czy to możliwe ze to elektryka szwankuje ze mi coś odcina ze się tak dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 no iezły z ciebie ancymoneg wbijasz na forum odrazu z problemem piszesz cos o czyms a z tego ca napisales wiadomo tylko ze masz e46 i dalej nic nie wiadomo jaki silnik...benzyna czy ropniak... i jeszcze oczekujesz ze wszyscy pognaja ci na ratunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancymoneq Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sory zle napisalem i moze dlatego ze to moj 1 post nie doczytalem co i jak heloooo i powiedz mi od czego jak jest forum jak nie od rozwiązywania problemów ????? Silnik mam 1.9 w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sory zle napisalem i moze dlatego ze to moj 1 post nie doczytalem co i jak heloooo i powiedz mi od czego jak jest forum jak nie od rozwiązywania problemów ????? Silnik mam 1.9 w benzynie Kolego, taka super wielka ramke masz na gorze strony... Ja w swojej bylej mialem podobny problem i wtedy byla walnieta przeplywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Zacznijmy od kultury ancymonqu... Potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 opisz wszystko jeszcze raz dokładnie ze szczegółami (auto, objawy, dokładny opis problemu) to się zobaczy. skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 witam kupiłem bmw e46 2.o dizel 2001 rok mam problem tego typu ze nie chce sie wkrecać na obroty do trzech tysiecy obrotów nie chce iśc pózniej jes ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi