Gość dirty.73 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tak Jaro,numer Vin,niezgodność przebiegów,wszystko to jest w LCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Inpa łączy się z lcm i nie pokazuje błędu czemu problem może być Dirty ? Spróbuje przy okazji podłączyć na krótko i zobaczyć czy zadziała. Dirty w jakiej miejscowości mieszkasz aby kiedyś podjechać i zaprogramować lcm aby dzienne były...Ale to dopiero jak naprawie wsteczne...Czujnik nowy kupiłem ale dalej nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Fajnie by było jakby ktoś miał rozpiskę wiązek od światła wstecznego jeśli coś takiego jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 czemu problem może być Dirty ? czasami po wymianie LCM nie chce nawiązać łączności,ale u ciebie łączy,to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 znaczy się tak jak w chodzę inpą w lcm wystakuje błąd ale daje ok czy dalej i normalnie wszedłem do lcm i sprawdziłęm błędy i nie było żadnego także nie wiem...Może ktoś mógłby mój lcm sprawdzić u siebie ? ewentualnie naprawić albo może ktoś ma rozpiskę płytki lcm co do czego i co ewentualnie wymienić...Ktoś podał widziałem opis dwóch pozycji płytki ale były to światła długie lewe i prawe a może ktoś ma opisane wszystkie opcje ? Prosiłbym nawet na maila unimilek@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 ale dlaczego od razu sądzisz,że masz uszkodzony lcm?mówię ci,że jak dasz na krótko,to zadziała,INPA to naprawde dobry program,i wywaliłoby błąd w lcm-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 tamten miałem uszkodzony bo świeciła spalona żarówka a żadna nie była...i po rozebraniu widziałem że był już grzebany brzydkie luty w środku na płytce...A chciałbym naprawić ten wcześniejszy lcm żeby mieć pewność że to nie wina lcm.Ale myślę że w wekend na kanał pojade i zrobie na krótko jak mówiłeś od czujnika do świateł...Chociaż przydałaby się rozpiska gdzie idą i jakie kolory mają przewody od świateł wstecznych....aby ewentualnie szukać miernikiem gdzie idzie a gdzie nie idzie prąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Czujnik na skrzyni od wstecznego daje i przerywa tylko plusa czy plusa i minusa ? bo nie wiem jak się zabrać do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi