Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Moja podpowiedź Ci nie pomoże miałem problem z wspomaganiem u siebie ,byłem u dwóch mechaniorów i obydwoje zalecali wymiankę pompy taką samą jak podałeś w linku.Nie dawało mi to spokoju pojechałem do kolesia który zajmuje się tyko bumami i on poradził aby najpierw wymienić oliwkę bo pompka jeszcze może popracować. Wymienił mi oliwę na miejscu pojeździłem troszeczkę po mieście i jak ręką odjął.Moje zdanie jest takie że za używkę możesz zapłacić nie wiele mniej i nie wiadomo ile pojeździsz,a na nową masz gwarancję

Gość dirty.73

dowiedziałem się dzisiaj,że za ori pompe,regenerowaną,trzeba dać ok.400zł,kupie chyba ten wynalazek(masz racje bultan,zawsze to jakaś gwarancja),a swoją dam do regeneracji,oczywiście zaraz wymieniam olej,ale czarno to widze,za głośno już wyje

Gość dirty.73

wymieniłem olej,odpowietrzyłem,....i se wyje dalej,już zamówiłem ten wynalazek,teraz szukam,gdzie zregeneruje swoją,myśle,że do soboty ogarne temat,dam znać,co to warte(czy w ogóle pasuje:?)

Gość dirty.73

no więc pompa wymieniona,wogóle wymiana to błacha sprawa,jak na razie,jestem bardzo zadowolony,jeśli chodzi o firme z linku,to jak dla mnie profeska,w poniedziałek wysłałem maila z zamówieniem,wczoraj zadzwonili po potwietrdzenie,dzisiaj o 13 kurier z paczką,ale nie o tym,każdy wie ,jak pasują nieoryginalne części,a tu jednak wszystko spasowane,wymiana bez najmniejszych oporów,i pracuje idealnie,cichutko,teraz tylko zobaczymy jak długo:p,na razie jest rok gwarancji,zobaczymy