Gość dirty.73 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 gdzieś już pytałem,ale nie dostałem odpowiedzi i nie moge znaleźć tematu,więc zapytam jeszcze raz,czy ktoś ,kiedyś zakładał coś takiego?czy to pochodzi,czy lepiej używke ori? http://moto.allegro.pl/pompa-wspomagania-bmw-5-e39-520-523-525-528-530-i1972858033.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Moja podpowiedź Ci nie pomoże miałem problem z wspomaganiem u siebie ,byłem u dwóch mechaniorów i obydwoje zalecali wymiankę pompy taką samą jak podałeś w linku.Nie dawało mi to spokoju pojechałem do kolesia który zajmuje się tyko bumami i on poradził aby najpierw wymienić oliwkę bo pompka jeszcze może popracować. Wymienił mi oliwę na miejscu pojeździłem troszeczkę po mieście i jak ręką odjął.Moje zdanie jest takie że za używkę możesz zapłacić nie wiele mniej i nie wiadomo ile pojeździsz,a na nową masz gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dowiedziałem się dzisiaj,że za ori pompe,regenerowaną,trzeba dać ok.400zł,kupie chyba ten wynalazek(masz racje bultan,zawsze to jakaś gwarancja),a swoją dam do regeneracji,oczywiście zaraz wymieniam olej,ale czarno to widze,za głośno już wyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ostatnio zaczęła mi wyć na zakrętach! więc podjechałem po płyn do sklepu i po dolaniu ok!!! a BMW chyba mają takie ciężkie wspomaganie?? bo w porównaniu z ojca sabem lub audi a6 szwagra to ciężko się kręci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 wymieniłem olej,odpowietrzyłem,....i se wyje dalej,już zamówiłem ten wynalazek,teraz szukam,gdzie zregeneruje swoją,myśle,że do soboty ogarne temat,dam znać,co to warte(czy w ogóle pasuje:?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=71&t=11839 może ten temat coś pomoże są niby dostępne zestawy do regeneracji... więc czego się nie pobawić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dzięki,popytam u siebie o takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dirty jak Ci pomoże znalazłem coś takiego http://regeneracja-przekladni-wroclaw.maglownica.com/naprawa/regeneracja-przekladni-wroclaw/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no więc pompa wymieniona,wogóle wymiana to błacha sprawa,jak na razie,jestem bardzo zadowolony,jeśli chodzi o firme z linku,to jak dla mnie profeska,w poniedziałek wysłałem maila z zamówieniem,wczoraj zadzwonili po potwietrdzenie,dzisiaj o 13 kurier z paczką,ale nie o tym,każdy wie ,jak pasują nieoryginalne części,a tu jednak wszystko spasowane,wymiana bez najmniejszych oporów,i pracuje idealnie,cichutko,teraz tylko zobaczymy jak długo:p,na razie jest rok gwarancji,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 teraz niech ci służy jak najdłużej i aby sprawowała się bezawaryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 no dzięki,jak zapawiałem tą pompe,to dawałem jej max rok,ale po montażu widze,że może być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi