kubota Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 witam chciałbym sie dowiedziec cos natemat tej beemki mam 2002r po lifcie +chip 30km zakladany w belgi normalnie ma 136ps chodzi mi o motor czy jest bardzo awaryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 http://www.maxbimmer.pl/threads/11335-BMW-E39-520d-Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 jest to najmniejszy z silników montowanych w e39..... spalanie nie jest małe bo 8l na 100km!! w mieście!! ja osobiście wolał bym kupić 3.0D i spalił by 10L!!! ale wiesz że jedziesz:) ale jeśli już masz to spoko osiągi to kwestia gustu jedni lubią szybkie mocne auta a inni oszczędne i leniwe auta:) jeśli tobie pasuje to spoko!!!<bmw_1> sporo osób może wypowiedzieć się bo mają te silniki w e46:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Siemka. Rożne opinie słyszałem o tym silniku, ale nie trzeba wszystkich słuchać. Trochę za mały do tej budy, ale ogólnie pozytyw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi