bilii Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 obecnie mam m-52 2.0 lpg automat steptronic bede musial zmienic tylko motor na jaki moge. Chcialbym na 2.8 czy to jest dobry silnik dp tej skrzyni.Dokladnie symboli skrzyni nie znam.<bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 zmiana silnika z m52b20 na m52b28... moim zdaniem idealne rozwiazanie przy minimalnych nakladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Do skrzyni będzie pasować, tylko inne ma przełożenie. W 2,8 jest inne jak w 2,0, po drugie komputer. Stary nie będzie "gadał" z innym motoremhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilii Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 witam to jednak zostanę przy starym silniku . myślę że słupek powinien pasować nie wiem jak reszta. na razie dam sobie z tym spokój . dziękuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi