GRAFTECH Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Witam zwracam się z uprzejmą prośbą o podpowiedź w sprawie akumulatora: 6 garowy, 320 i 125 KM (M20B20), rok 1984 z 2 stycznia. Czy każdy normalny od 55 do 75 Ah, czy jakiś bardziej odpowiedni, żeby doładowywał i te 6 "garnków" ciągnął. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAFTECH Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 o.k. proponuję zamknąć, bo raczej to łatwe pytanie i skłaniam się raczej do 65Ah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 ja w takim wypadku zawsze polegam na katalogu w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autodata podaje 55 Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pop Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no i temat nie tak łatwy zależy też od firmy, czy chcesz coś markowego co trzyma nominał, albo jak chcesz tańszy to kup z plusem, bo wtedy nie trzymają zazwyczaj normy. Ja miałem 70Ah jakiegoś banera i dawał rade. I tu zaraz może się zacząć walka, jeden powie Ci że centra, drugi że bosch silver a trzeci że to forse. Dostosuj się do swojej zasobności kieszeni i nie wyrzucaj paragonu bo czy drogi czy tani i tak się może spieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAFTECH Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 o.k. wielkie dzięki za podpowiedzi, a w częściach samochodowych "siedzę" ponad 3 lata i zawsze coś na asygnatę mogę :lol: w końcu zapłacę to raz, a dwa, że jednak albo 0 092 S40 080 (74Ah), TOPLA 66AH, może varta VA574012068 (choć ten za mocny troszkę chyba 74Ah/680A) a może być i sakura jako najtańsza, aby doładowywał Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ja jezdzilem na centra standard cc550 55Ah i nie mialem problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi