eVORIa Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 witam, mam zamiar na dniach wymienic tylne amortyzatory, zawieszenie mam standardowe bez nivo i bez m tech ale zalozylem sprezyny -25 jamex (czy cos takiego) jakie mam kupic amory zwykle sasch touring czy advantage, takze zastanawiem sie nad KAYABA, czy te advantage beda pasowac do mojego auta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 mozesz zapodac zwykle amorki, dadza sobie rade z taka "gleba" ewentualnie jakies MTS/TaT o troszke twardszej charakterystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Polecam Bilstein, mam w sedanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tylko gorna polka.. zwykly wytrzyma do -30 moze -40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Dlatego polecam Bilstein , ewentualnie Sachs (porównywalne cenowo). Te seryjnie szły na montaż. Co do reszty to różne słyszałem opinie, nawet tu na forum. Chińszczyzny nie polecam, nadaje się tylko na pierwszy przegląd.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 a co sadzicie o amorkach GH lub KRAFT cena przyzwoita ale czy cena idzie w paze z jakoscia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 (edytowane) Watpie, GH nie znam, ale KRAFT nie jest zbyt dobry. Bierz Bilstein badz Sachsa jesli chcesz pojezdzic dluzej . Edytowane 15 Sierpnia 2012 przez ChriS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Dokładnie, nie ma co kombinować... bierz sachsa albo bilsteiny i będziesz miał jakość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 no to beda sachs troszke kosztuja no ale cos za cos . Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 odkopuje temata:) na przód wlatuje gewinde i bedzie twardo... na tyle mam nivo i amory bilstein (jest twardo ale musi być twardziej przy hardkorowej glebie) i moje pytanko jest jakie najtwardsze amorki dostane na rynku??? firma model?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Najtwardsze na rynku? Wyjmij calkiem wez jakis gwint z regulacja twardosci, a jak juz bardzo chcesz amory to chyba cos z rzedzu Bilstein B12? Ale to kupa kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 z rzedzu Bilstein B12 b12 to nic innego jak amortyzator b8 + sprężyny eibacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 To fajna cena jak na taki myk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi