xdario Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zamknąłem auto (e39, 520i, 1997r.) pilotem. Próba otwarcia się nie powiodła. Dwa pytania: 1. Czy po otwarciu auta kluczykiem uruchomi się alarm? 2. Jeżeli alarm się uruchomi to jak go wyłączyć bez pilota? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 spróbuj otworzyć z bagażnika - jak przekreciłem kluczyk to tez rozbrajało mi alarm, a jak z drzwi to po otwarciu wył alarm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Nie wlaczy sie alarm, chyba, ze ustawiles w NCS, ze tylko pilotem mozna otwierac auto. Alarm przestaje wyc po kilku minutach wiec tragedii nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkstar79 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Mi tez zdarzylo sie otwierac auto zamkiem i alarm (fabryczny) zostal wylaczony. Zapewne dziala cos w kluczu tak samo jak nie ma mozliwosci zamkniecia auta z pilota bedac z kluczem wewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdario Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Można odpalić auto z "wyjącym" alarmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie odpalisz bo układ będzie odcięty jeśli masz seryjny alarm. Zawsze możesz poprosić kogoś z kompem podłączyć auto i deaktywować kompem alarm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 xdario, jak byś miał jakiś problem to odezwij się do mnie na PW, albo zerknij na link w podpisie możemy coś pogrzebać komputerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Poprostu poczekaj, az przestanie wyc i odpal ( o ile w ogole bedzie wylo bo stawiam, ze nie ), ale tak jak mowilem, alarm sie nie wlaczy wiec normalnie odpalisz. Co Ty 2 dni auta nie ruszasz bo sie martwisz? Idz i je odpal chlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi