PIŁKA 20 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 witam czy most od benzyny 2,8 pasuje do 2,5 mowa o e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Pasuje ale co z tego,że pasuje...Jak to mówią od biedy będziesz jeździł ale będziesz miał różnicę w prędkościach czy v-max to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Most jest we fiacie 125p i w polonezie W aucoe od biedy mozesz powiedzieć ze masz dyfer Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dyfer będzie pasował, z tego co pamiętam było tam inne przełożenie, wersja 2,8 ma 2,93, zaś wersja 2,5 miała bodajże 3,15. Przy wyższej liczbie na dyfrze auto będzie szybsze ze startu, zaś wolniejsze na prędkości max i odwrotnie. Jeśli nawet chodzi o głowy, były duże i małe idzie to przełożyć. Znam to z autopsji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Da_Vidoo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Jak coś to mam dyfer z 540i na handel z półosiami i wałem do manuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIŁKA 20 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 i o to chodziło dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi