Forest Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Słyszeliście coś o firmie Vermilion? Jak z jakością tych felg i wytrzymałością? Koleś z Warszawy zaproponował mi model Sentio Ebony Black w rozmiarze 18 x 8,0 przód i 18 x 9,0 tył.. Cena to jakieś 3200 zł brutto za nowe felgi. Jeśli założę je na auto podczas E46Fest to koleś je odda za 2200 zł brutto. Gdyby je wziąc na firmę to można jeszcze odliczyc VAT... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 (edytowane) http://moto.allegro.pl/item1043783490_bmw_3_e36_e46_e90_e91_5x120_mega_wypas_m3_schmer.html#gallery ? Tylko nie wiem jak z jakoscia tych felg. Nie wiem dokladnie jakich felunek szukasz Forest. Rant, nie rant, nowe, czy bardziej klasyczne? http://moto.allegro.pl/item1054792537_nowe_felgi_oz_18_8_5_5x120_o_z_bmw_1_3_5_7.html#gallery http://moto.allegro.pl/item1056713349_felgi_aluminiowe_dare_lm_18_8j_5x120.html#gallery Edytowane 29 Maja 2010 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 http://moto.allegro.pl/item1043783490_bmw_3_e36_e46_e90_e91_5x120_mega_wypas_m3_schmer.html#gallery te mi sie podobaja ale te co sobie forest upatrzyl beda lepsze bo sa ciemne. shadowwww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Co myślicie o tej feldze? 18", z przodu rant 5 cm, z tyłu 6 cm... Uploaded with ImageShack.us Edytowane 16 Czerwca 2010 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 No te 18 sa rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Tylko dekielki mają lipne...lepsze były by z logo BBS...Bardzo ale to bardzo poważnie się nad nimi zastanawiam. Miałem jutro jechac po te Keskiny http://allegro.pl/item1035768567_keskin_kt4_polerka_ranty_5x120_bmw_18_germany_toyo.html#gallery Ale te BBS'y są pod Wrocławiem i sprzedający zapewnia, że są prościutkie, nigdy nie uszkodzone, itd...Kurcze sam nie wiem które wybrac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Jak dlamnie BBS !! btw. Ta beema z keskinami byla na sprzedaz jak szukalem auta dla siebie to ja bralem pod uwage 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zdecydowanie te 18 stki bym wziął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zdecydowanie te 18 stki bym wziął Które? I Keskiny i BBS'y mają 18 "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 ...BBSy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRYCIU Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 BBS'y ładniejsze i pewnie więcej zniosą Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 te BBSy sa zaje...ste... mega wypas bedzie. autko jest ogolnie shadow wiec czarna fela ci podpasuje. a polerowany rant lekko rozjasni atmosferke i dobrze bedzie kontrastowac z ciemnymi elementami beatki no i oczywiscie taki rant optycznie ladnie je powiekszy stawiam na BBSy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Dzięki za Wasze opinie...Cóż jutro jadę przymierzac BBS'y...Zobaczymy jak będą wyglądac na aucie. Oby nie jak AC Schnitzery po które jechałem do Częstochowy :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 keskiny są ładne ale z tych dwóch zdecydowanie wybrałbym te bbs'y moim zdaniem na tych się nie zawiedziesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no to trzymam kciuki zeby BBSy pasowaly... pamitaj o fotkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Założysz te "buci" to bedzie super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 na pewno nie jedź za bardzo napalony tylko przemyśl jak przymierzysz, bo z drugiej strony felga ma trochę stary wzór i jak wygląda ocenisz na pewno jak już będziesz miał je na aucie.... chociaż dalej wydaje mi się, że powinno być git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 (edytowane) daj spokój z Keskinami, BBS sa za.....ste ale to nie są RS jak piszesz na SB wymiary felg : 8x18 et 20 9x18 et 22 ?? Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 jestem za bbsami, niby stary wzór ale podchodzą pięknie do e39 a na e46 też będzie miodnie. Czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 BBSy bierz. Bardziej beda Ci do Bety pasowac, te srubki mi sie srednio podobaja, ale ogolnie beda wygladac extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 8x18 et 20 9x18 et 22 To mnie własnie martwi ET- że będą nadkola szły, błotniki i skręt się może zmniejszyć- choć dużo też zależy od profilu opony bo obwód się zmniejsza/ zwiększa. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 felgi pasuja bez problemu do bmw e46 tutaj zdjecie z przymiarki innego kompletu z takimi samymi parametrami (robione komorka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 felgi pasuja bez problemu do bmw e46 tutaj zdjecie z przymiarki innego kompletu z takimi Zalezne od zawieszeniea ory obniżone. opona sądze że jest tu ok 215/35 O na tym foto brzydko wygląda- duża przestrzeń między kołem a błotnikiem- ala traktor ale to tylko moja sugestia A przymiarka nie polega na założeniu i koniec,tylkojechaniu ok 200m by sprężyna siedła/ ułożyłą się po podniesieniu samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Więc i te BBSY nic nie zdziałają NIESTETY!!!! Zawieszenie masz standardowe a ten wzór na nim absolutnie nie bedzie pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 17 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 trzeba będzie dieselka zbliżyć do podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi