NetSerwer Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Witajcie i pomóżcie. Miałem pęknięte mocowanie odblasków lampy przedniej w mojej Buńce. Warsztat kupił na Allegro ponoć jakiś zestaw naprawczy, gdzie wymienia się siakieś trzymadełka i lampa świeci już normalnie. NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ NA ALLEGRO??? pytanie_bmw Pomożecie? Link jakiś? Prawa lampa też ma to samo, choć nie na taką skalę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 nie chodzi tobie może o regulatory?http://moto.allegro.pl/nowe-regulatory-lampy-przedniej-bmw-e39-96-00-lamp-i1334864245.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No właśnie nie regulatory. O ile się nie mylę to takie małe dzyngle stabilizujące odblask w kloszu. 4 chyba są w zestawie i po prostu z wiekiem (i pod wpływem temperatury) kruszeją (na pył!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 moze nr 21 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 No, no! To chyba TO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 czarny 63 12 8 374 670 szary 63 12 8 374 671 w lampie występują 4 szt koszt ok 0,80 zł/sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Kosa, a jak się "TO" nazywa? Chcę poszukać na Allegro... Wiesz może, czy w ASO to dostanę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 w ASO tak, realoem nazywa to: Część 63128374670 (Nakrętka) , a BMW Fans : Expanding nut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi