pablos224 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam od paru dni mam BMW e39 520i i mam pytanko dotyczące temperatury chodzi o to czy to normalne ze po przejechaniu około 2km w cyklu miejskim (nie stojąc w korkach) temperatura jest już w połowie wskaźnika nie robiłem nią jeszcze dłuższych tras i po mieście też nie jeździłem za dużo ale z tego co zauważyłem to dojdzie do połowy i dalej nie idzie ale zdziwiony jestem że tak szybko sie nagrzewa czy to normalne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strukol Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Raczej tak, benzyna szybciutko się grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To normalne i przy plusowej temperaturze tak właśnie powinno być po 2-3km ma być w pionie wskazówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Nic tylko sie cieszyć Mi po 10km dochodzi do pionu, ale ja ciągle mam mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos224 Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ok dzięki koledzy pocieszyliście mnie ja dopiero zaczynam swoją przygodę z BMW więc na pewno będę miał jeszcze milion innych pytań i mam nadzieję że też mi pomożecie jako stare wygi BMW POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strukol Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 no no no... kolego!!! TYLKO NIE STARE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Moja E39 520i tez szybko sie nagrzewa,wiec nie ma powodow do paniki,co innego jakby mial za wysoka lub za niska temperature. Niewiem czy akurat po dwoch kilometrach tak jak u Ciebie bo tego nie mierzylem,ale nastepuje to w miare szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 to normalka, nie ma powodów do obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi