xaime Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam mam BMW E39 z końcówki 2001 są nim fotele elektr. Chciałbym je wymienić na elektr., podgrzewane i pompowane. Potrzebne są jakieś dodatkowe części oprócz panela sterującego? Jak to podlączyć? Proszę o pomoc Pozdrawiam Xaime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 regulamin sie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaime Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Fajnie ale naprawde nic mi to nie mówi bo się na tym nie znam, był bym wdzięczny za jakąś większą wskazówke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaime Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Naprawde nikt nie wie nic na ten temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 regulamin sie klania Fajnie ale naprawde nic mi to nie mówi bo się na tym nie znam, był bym wdzięczny za jakąś większą wskazówke przeczytaj regulamin forum,przywitaj sie a pozniej szukaj pomocy wsrod innych a nie rejestrujesz sie na forum i od razu walisz z problemami obowiazuja nas pewne zasady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jak ktos potrzebuje szybko pomocy to nie mysli o witaniu sie tylko o rozwiazaniu swojej bolaczki.....:roll::roll: A witac to sie moze Pies z wlascicielem jak wroci z pracy....:shock::shock: Sory ale troche irytuje mnie to ze zawsze pierwsza strona, czasem dwie to sa klutnie o jakies przywitanie zamiast rozwiazywanie problemow..... Pierwszy i ostatni raz biore udzial w kluceniu sie o witanie, a wy jak chcecie to sie witajcie, nie witajcie i klucie....:o Pozdro dla prawdziwych fanow BMW uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Naprawde nikt nie wie nic na ten temat??? Mysle ze brak odpowiedzi jest spowodowany wakacjami... Poczekaj cieprliwie a napewno ktos pomoze... Ja niestety nie jestem kompetentny bo zawsze jestem anty wkladaniu do auta niepotrzebnej elektroniki itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 obejrzyj kostki pod fotelami - zasada jest taka że jeżeli gniazdko jest "bogatsze" w piny niż wtyczka fotela to wystarczy też wymiana panela (bo kable tez tam masz) i masz zbajerzony fotel. Zobacz ile i których masz więcej, sprawdź do czego są i tyle. od kilku lat robię w siedzeniach i motoryzacji i z doświadczenia wiem że w wyższych klasach aut wiązki zazwyczaj były ciągnięte "na wyrost" (tak jak np kable zmieniarki w autach bez nich) co do powitania - wymiana fotela to nie jest sytuacja "nagła" gdzie nerwy puszczają i liczy się każda sekunda. Radzę pamiętać o tym, bo "sezon wakacyjny" dla Twojego tematu może "trwać" wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi