DANKIN Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam wszystkich. Mam taki problem w moim e39, niby nie wielki ale jednak. Nie pali mi się kontrolka od grzania świec nawet nie mignie, kierunkowskazów i świateł drogowych (długich) lecz wszystko działa, światła świecą, kierunki na zewnątrz migają i samochod pali na dotyk, czy to moga być jakieś bezpieczniki? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 no mogą być(18,24,40,44-sprawdź te),ale może zegary,wtyki do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ok sprawdze te bezpieczniki, już zapisałem numery, dobrze żeby to było to he, dzęki wielkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Stawiam na wtyczkę do zegarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam. Dziś sprawdziłem bezpieczniki i są ok. będę się starał teraz sprawdzić tę wtyczkę tylko nie bardzo wiem gdzie szukać, czy może trzeba ściągać zegary i ta wtyczka będzie z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 oczywiście,że musisz wyjąć zegary,nie będe pisał jak,bo jest tego w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 myślę że z wyjęciem zegarów poradze sobie, w tym tygodniu postaram się zabrać za to. Oby tylko deszcz nie padał jak np. dzisiaj, a teraz trochę postudiuje ściąganie zegarów na necie. Pozdrawiam <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 właśnie sprawdziłem te 3 kostki co są za zegarami i wydają się być ok, odpiąłem, przeczyściłem i wsadziłem je i dalej nic, może coś jest spalone, jakiś czujnik czy coś pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a zrób test zegarów,zobaczysz czy wszystko sprawne(poszukaj ukryte testy BC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 test liczników już zrobiony, na teście świecą kierunki i światła drogowe i cała reszta, ale kontrolka świec nie świeciła, a w ukrytych testach bc co ja tam mogę np znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 http://z1.przeklej.pl/prze2093/78105db4001a3ff94b3f43c1/ukryte-funkcje-bmw-e46-i-e39-pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 hehe przed chwilą właśnie to sobie ściągnąłem na pulpit i po chwili wchodzę na forum i patrze że ty mi to ogarnąłeś. dzięki wielkie. który numer testu radził byś mi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 no już chyba zrobiłeś,test zegarów,pokazuje,czy wszystko chodzi,Test 2 tu coś o tym jest http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1487329.html#8586203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 dirty.73 to chyba będzie rozwiązanie problemu, chłopaki mają dokładnie te same problemy co ja, postaram sie jak najszybciej to wszystko ogarnąć tak jak oni to opisują. Będę informował co i jak. Bez pomocy bym sam napewno tego nie ogarnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie zapomnij kliknąć "okejki" pod dirtowymi postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 31 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Luz. Nie zapomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam, wszystkie kostki i kable jakie tylko są w bagażniku sprawdziłem, odłączałem, podłączałem i nic, dalej to samo, zostało mi chyba tylko odłączyć akumulator, tylko nie wiem czy sie nic nie stanie? jakiś błąd czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 zresetuje Ci kompa. wszystko będzie na 0 łącznie z przebiegami, czasem, spalaniem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ja polecam na wszystkie wtyczki w aucie cudowny "contact sprey" usuwa śniedź i poprawia przewodzenie,zrobiłem sobie prawie wszystkie wtyczki pod maską i jestem zadowolony tylko po odłączeniu większości będzie trochę błędów do skasowania inpą ale warto poprawić przewodzenie zwłaszcza pod maską gdzie dostaje się wilgoć czy woda... Koszt sprayu ok 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 podrzuć foto tego specyfiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Witam. hahahahahaha dziś rano odłączyłem akumulator na 30 minut ale że zapomniałem o tym to postał trochę dłużej zamknięty w garażu hihi ale mniejsza z tym, po podłączeniu akumulatora zaczeły działać kierunkowskazy i światła długie i grzanie świec, dzięki za pomoc i problem rozwiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 załatw se kabel i inpe,pewnie wystarczyłoby pokasować błędy,coś sie zawiesiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 tak właśnie chce zrobić, podłączyć pod komputer i zobaczyć czy są jakieś błędy, a czy mogę u siebie w laptopie mieć taki program i kabel i podłączać do bmw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 jak najbardziej tak,instalujesz,kupujesz kabel za 80zł,piszesz do mnie po spolszczenie i lecisz(jeśli masz usb,lecisz tak,jeśli będziesz kupował kabel na rs232,to dajesz tylko-STD:ADS) http://rapidshare.com/files/161948432/INPA.part1.rar http://rapidshare.com/files/161948435/INPA.part2.rar http://rapidshare.com/files/161951434/INPA.part3.rar - odpalasz programminstallation/setup.exe - wybierasz wszystko oprócz EDIC-driver - STD:OBD - Com1 oraz checkbox USB to serial - gdy pisze, że nie znalazł katalogu z instalacją na C:, wybierasz Skip - 4 razy - RESTART - Odpalasz \Referenz\INSTALL\Instprog.exe - wybierasz BMW Group Rectification Programs UK - wybierasz INPA 5.0.1 oraz EDIABAS 6.4.7 - UPDATE, NCS Expert - Complete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ok jutro będę działał bo teraz lecę do roboty <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi