Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

czym zaślepiliście otwory ? śrubki i 2 nakretki ?

nie mam teraz za bardzo jak zdjęć przykładowych zrzucić ale jak może będziesz teraz nadniach we wrocku to bysmy się spotkali i powiem Ci dokładnie co i jak żebyś to szybko i bez problemu zrobił;)

jestem codziennie we wroc, ale w robcie, w miasto raczej nei wjezdzam jak nie mam potrzeby

prawdopodobnie zalatwie sprawe przy wymianei swiec (i tak kolektor musze sciagnac)

jest cos na czym mozna sie 'zawiesic' ?

ze mnie to taki mechanik, jak..... a sobie poradziłem :)więc spokojnie sobie dasz rade, operacja jest prosta:)

Według mnie to również pompa paliwa zapewne już umiera i nie podaje odpowiedniego ciśnienia co powoduje mułowatość i obroty do 3 tyś U *mnie po wywaleniu klapek nie ma żadnej różnicy w pracy silnika Myślę że powinieneś podpiąć auto pod kompa *KOMP WSZYSTKO POKAŻE *:)*

dziś miałem taki objaw, że po zgaszeniu chciałem odpalić auto, kręciłem i dopiero za 3 czy 4 razem odpalił... 2 raz taka sytuacja ost miałem taki objaw we wtorek nie wiem o co chodzi ?

Jeżeli po przekręceniu kluczyka pompka buczy głośno to raczej napewno ona pada. Możesz się zastanowić nad jej regeneracją. Jest firma w Brzegu. Dają rok gwarancji... http://www.serwispomp.pl/onas.html

Sam chciałem u nich robić, ale mi padła dzień przed świętami i mieli zamknięte, więc kupiłem ori za 600zł. Tak czy siak postaraj się to zdiagnozować, bo któregoś dnia nie odpalisz...

Jeżeli po przekręceniu kluczyka pompka buczy głośno to raczej napewno ona pada. Możesz się zastanowić nad jej regeneracją. Jest firma w Brzegu. Dają rok gwarancji... http://www.serwispomp.pl/onas.html

Sam chciałem u nich robić, ale mi padła dzień przed świętami i mieli zamknięte, więc kupiłem ori za 600zł. Tak czy siak postaraj się to zdiagnozować, bo któregoś dnia nie odpalisz...

a nic nie auto nie przymulało jak jeździłeś ?

jutro się za nia wezmę, bo skoro 2 razy w ciągu jednego dnia takie cos się stało to musi być raczej ta pompa.. mam pytanie orientujesz się czy z e46 3.0d pasowała by do mojej? jeśli tak jutro bym podmienił z kumplem i od razu bym wiedział czy to wina pompy.

• 2 tygodnie później...