Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

ma szybkie pytanko

przed chwilą pod dome pękł mi pasek klimy, najpierw zaczął piszczeć, pod obciążenie jeszcze bardziej, zasmierdzialo palona gumą/plastikiem i w koncu ***utnął

prawdopodobnie synał sie napinacz, nie wiem czy ma sie obracac jezeli tak to moj sie nie obraca albo pojdzie przy uzyciu duzej sily

czy dalsza jazda jest mozliwa? wydaj mi sie ze pasek tylko napedzal kompresor nic poza tym, a na warsztat moge zawinac najwczesniej w piatek

gdzie we Wroc mozna odstawic auto do wymiany paski, termostat, moze ten napinacz.....

wole przyjechac, odstawic na 8h i wroc do DDZ niz turlac sie do Wroc VelSatisem albo Galaxy ?

Pod nosem mam STANDO, ale słyszałem negatywne opinie co do cen, Tomek ma chyba teraz napiete terminy,

znacie jakis dobry warsztat, okolice żmigrodzkiej bylo by super ;)

Odnośnie Stando też słyszałem, że nie mają za tanio - ale za to solidnie. Jednak ostatnio wuja tam pojechał robić auto i był mile zaskoczony cenami (ale on ma gadane i zna wiele osób, więc może dlatego że to po znajomości).

Skontaktuj się z biały_wilk może coś pomoże w sprawie cen w Stando

Na co dzień pracuję we Wrocku i pracuję tylko przy BMW.

Mechanika, elektronika i diagnostyka.

Jak trzeba na kompa to również zapraszam.

kontakt 605858540

dzięki koledze z forum biały_wilk który jak się okazało pracuje w Stando BMW:) , prześwietlił kompem moje auto od A do Z (...) przy okazji pokasował mi błędy, sprawdził oryginalność licznika, wtryski itd itp....także wielkie dzięki jeszcze raz i POLECAM KOLEGĘ :)
Edytowane przez sagui