Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ma szybkie pytanko przed chwilą pod dome pękł mi pasek klimy, najpierw zaczął piszczeć, pod obciążenie jeszcze bardziej, zasmierdzialo palona gumą/plastikiem i w koncu ***utnął prawdopodobnie synał sie napinacz, nie wiem czy ma sie obracac jezeli tak to moj sie nie obraca albo pojdzie przy uzyciu duzej sily czy dalsza jazda jest mozliwa? wydaj mi sie ze pasek tylko napedzal kompresor nic poza tym, a na warsztat moge zawinac najwczesniej w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No to nie będziesz miał klimatyzejszyn w aftomacie Raczej możesz śmigać bez tego paska , tylko pooglądaj gdzie tam się strzępy zatrzymały , żeby nie śmierdziało palonym kapciem w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 pasek wyjety cały, koncowki pasuja do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 gdzie we Wroc mozna odstawic auto do wymiany paski, termostat, moze ten napinacz..... wole przyjechac, odstawic na 8h i wroc do DDZ niz turlac sie do Wroc VelSatisem albo Galaxy ? Pod nosem mam STANDO, ale słyszałem negatywne opinie co do cen, Tomek ma chyba teraz napiete terminy, znacie jakis dobry warsztat, okolice żmigrodzkiej bylo by super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Odnośnie Stando też słyszałem, że nie mają za tanio - ale za to solidnie. Jednak ostatnio wuja tam pojechał robić auto i był mile zaskoczony cenami (ale on ma gadane i zna wiele osób, więc może dlatego że to po znajomości). Skontaktuj się z biały_wilk może coś pomoże w sprawie cen w Stando Na co dzień pracuję we Wrocku i pracuję tylko przy BMW.Mechanika, elektronika i diagnostyka. Jak trzeba na kompa to również zapraszam. kontakt 605858540 dzięki koledze z forum biały_wilk który jak się okazało pracuje w Stando BMW:) , prześwietlił kompem moje auto od A do Z (...) przy okazji pokasował mi błędy, sprawdził oryginalność licznika, wtryski itd itp....także wielkie dzięki jeszcze raz i POLECAM KOLEGĘ Edytowane 10 Grudnia 2011 przez sagui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 znacie jakis dobry warsztat, okolice żmigrodzkiej bylo by super żmigrodzka 290, obok wulkanizacji urzędują moi kuzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) zastanawiam sie nad warsztatem w BZOMA... Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 żmigrodzka 290, obok wulkanizacji urzędują moi kuzyni jest taki adres Żmigrodzka 290 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ty bo już zgłupiałem , niedaleko lotniska jest żmigrodzka , czy żernicka ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ty bo już zgłupiałem , niedaleko lotniska jest żmigrodzka , czy żernicka ??? Żernicka jest koło lotniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No właśnie Żernicka 290 na rozjeździe (portkach) w lewo i zaraz po lewej stronie . coś pamiętam ,że Wilkow do nich jezdił i był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi