love-doctor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Witam 525tds 1998r Touring Dzisiaj w czasie jazdy zapaliła mi się taka informacja (fotka), wcześniej jak było -10 też mi się zapaliło ale po 15 minut było OK, oczywiście nie zapomnie wspomnić, że zawieszenie leży z tyłu gdy świeci się ta informacja. Moje pytania to czy: 1. Mróz robi swoje i czujnik zamarza (śniegu pełno w nadkolach itd.) 2. Czy coś się stanie jak będę jechał z takim zawieszeniem ? 3. Czy wymiana na zwykłe zawieszenie jest opłacalna czy lepiej inwestować w NIVO ? 4. Czy jest ktoś z okolic Polkowic znający się na temacie nivo ? Dzięki za odpowiedź. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez love-doctor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 najpierw i najtaniej to oczyscisc styki przy czujniku, skoro problem pojawił sie taraz (warunki pogodowe) to mozliwe ze to tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniieek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 u mnie rowniez od czasu do czasu wyskoczy taki komunikat. ponowne odpalenie maszyny pomaga. snieg,bloto posniegowe temperatura... jak je sucho nie mam takich problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Polecam w miejsce gdzie są podłączone czujniki odłączyć wtyki i w każdy popsikać kontakt spreyem nadmiar zetrzeć a w stykach zostawić(bo nie przewodzi prądu) a końcówki przy kołach jak koledzy piszą wyczyścić,umyć np. jak będzie odwilż dobrze spłukać na myjni ręcznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi