BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Interesuję mnie wysokość oraz ilość uzwojenia sprężyn na przód E39 M-pakietowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Wysokość sprężyny M Pakietu to około 20 mm niższa od standardu, z przodu było 4 zwoje ( zależy jak kto liczy ):lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a co sie dzieje? tuningujesz mi furacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Dobra a teraz pytanie , czy różniły się jakoś twardością , np na mały silnik bęzynowy lub na cięższe silniki dizlaz np automatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 a co sie dzieje? tuningujesz mi furacza? nie potrzebna jest sztuka , nie wiem dlaczego ale z przodu po lewej stronie jest pęknięta na pierwszym dolnym zwoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 nie wiem dlaczego ale z przodu po lewej stronie jest pęknięta na pierwszym dolnym zwoju już zes popsullolol ale jak bedziesz szukal to odrazu jakies nizsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 widocznie zmęczył się materiał , w Corrado też mi kiedyś strzeliły i to dwie w krótkim czasie najpierw lewa potem prawa i to bez niczego i też zimą :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Seba bede miał springi ... gdzieś za miesiąc może półtora... to a browara oddam..... jak gwint założęto m pakietowe 2szt bedą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 25 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Dzięki Dyziek , przydadzą się , ale coś czuję ,że jak będziemy podmieniać to chyba też gwint wpadnie :lol: ale trzymaj dla mnie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi