Rumcajs12 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Witam mam problem w e39 mojego kolegi. Samochód nie zamyka się z kluczyka(pilota). Jezeli wloze go do zamka i przekręce to bez problemu. Kluczyk napewno dobry bo jak programowałem do swojej e38 to wszystko było zicher. Co może być problemem? Prosze o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 może być uszkodzony moduł komfortu, podłącz to pod komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) moduł komfortu dobry bo podmieniałem i w innym samochodzie dziala diagnostyki nie moge przeprowadzić bo mam nowego laptopa 64bit z windowsem 7 i inpa na nim nie działa (nie wiem jak zainstalować) Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Rumcajs12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 na chomikuj odszukaj gościa o nicku Trandolf, u niego znajdziesz wszystko co potrzeba a sama inpa na win7 działa, przed instalacją zaznacz tryb zgodności z win XP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Może pytanie bagatelne i głupie, a bateria w kluczyku okpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Weż sprawdz czy ten sam problem występuje z drugim kluczykiem bardzo prawdopodobne że tomasso12 ma racje i bateria siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 może być jeszcze winny wzmacniacz anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 (edytowane) Grzesiu gdzie taki wzmacniacz anteny może się znajdować? Kluczyk napewno dobry bo w innym samochodzie działa. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez Rumcajs12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 w tylnym słupku, powinny być dwa, jeden do radia a drugi do centralnego, tylko nie pamiętam z której strony, chyba z prawej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumcajs12 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam rozebrałem tylny boczek i zdaje mi się ,że nadajnik jest ok. Czy problem może leżeć w czujnikach parkowania? Bo ciągle wywala mi błędy i nie mogę ich usunąc.. ?? Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez Rumcajs12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi