Gość ChriS. Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Gdzie to kupic i jak wymienic, badz kto wymienia siedzisko dziala, wnioskuje, ze sa osobno podlaczane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Myślę,że mata pod dupę i plecy jest całością możesz kupić ori używkę i najlepiej odkręcić fotel wyciągnąć na stół i ściągnąć tapicerkę - skórę i dostać się do maty tylko jak będziesz kupował to popatrz aby wtyczki były takie same jak u Ciebie. Ewentualnie spytaj o nowe maty w servisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 To dziwne, ze tylko plecy nie grzeja, kurcze glupi problem i rozbierania masa ;/ spytam ile w serwisie, moze wymienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Mata pod plecy jest osobno a rozbierania nie jest wcale tak dużo , wystarczy wyjąć fotel , zdjąć plastik z tyłu foltela i odczwpić materiał z metalowych zaczepów , ot cała filozofia , a co do samej maty to juz nie wiem jak to wygląda po rozebraniu i czy jest ona wszywana w gądle czy też w materiał fotela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Mocowana jest przy gąbce raczej bo widziałem fotel goły to tak wyglądało chociaż mogę się mylić W servisie pewno zawołają tyle co komplet skór używanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 W servisie pewno zawołają tyle co komplet skór używanych Też proponowałbym znaleźć używkę z pewnego źródła, chociaż co nowe, to nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 16 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 ciezki temat bo mata jest wszywana w materiał najlepiej bedzie szukac fotela zajechanego pasazera albo kierowcy bo to bez roznicy z dzialajacym grzaniem i przerzucic mate mozna tez szukac calego fotela w dobrym stanie i zamienic swoj na ten nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi