Gość ChriS. Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Blad taki jak w zalaczniku, nie wiem o co kaman, google milczy. [ATTACH=CONFIG]26830[/ATTACH] Dmuchawa juz dziala, rozpial sie kabel wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Błąd wyskoczył przy niskich obrotach 500 to coś mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Przeciez te V8 maja tak bez klimy i wtedy ladowanie jest male, z klima jest 680 i wszystko gra, kiedys niby producent wypuscil oprogramowanie, ktore to poprawia, ale Grzesiek mi wrzucil i nic sie nie zmienilo. 95% V8 na forach tak ma, dlatego wiekszosc jezdzi caly rok na klimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jeśli się nie mylę to błąd od multifunkcyjnej kierownicy, tempomat i ogółem multifunkcja Ci działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oooo tasma poszla, dzieki wszystko gra dzisiaj kupuje i tak nowa tzn uzywke bo kosztuje 50zl, a nowa 400 jakby ktos chcial wiedziec dziwilem sie tylko dlaczego blad byl w bledach silnika EDYTOWANE: GRZESIU MIALES RACJE, BROWAR LECI To byl blad multifunkcji, dziwne, ze w bledach silnika, ale juz smiga. I to nie prawda, ze jak masz telefon czy tempomat to musisz miec odpowiedni numer tasmy. Goscie na allegro wciskaja po 150-200zl, ze niby do multifunkcji, a w serwisie BMW kosztuje 440zl bez znizek. Ja kupilem od jakiegos goscia z Legnicy za 25zl i smiga wszystko lacznie z telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi