SoulRea Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Kurna Bimmer2 sorry ale wyluzuj z tymi problemami bo widzę ze ludzi maja już takie ciśnienie ze nie jeden chciałby mieć taka turbina pod maska. Serio od pewnego czasu zaczynam być pewny ze robisz ludzi w konia. Stawiam że jesteś osoba , która kiedyś byłą na forum z przyczyn takich lub innych odeszła od nas lub została usunięta. Tym samym bawisz się kosztem ludzi itd. Jak na 22 latka twoje wypowiedzi są zbyt okrojone i prymitywne. Myślę ze nawet mój syn nie dal by rady się z tobą dogadać a na temat E46 wie więcej niż ty. Przychylam się do prośby kolegów i także prosił bym o zamkniecie tej farsy. FOREST PLS HELP ! ! ! ! ! ! ! ! Edytowane 20 Marca 2014 przez SoulRea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Tez jestem za zamknieciem i zbanowaniem a nawet jesli nie to i tak juz tu nie wchodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hhahhahahaa ciekawe jaki problem zaraz sie urodzi Bimmerowi :lol: Od poczatku mowilem ze "chlop" sobie zarty robi,,,widac po wypowiedziach,sposobie pisania,bledach itp lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 bimmer mam rozwiązanie na wszystkie twoje problemy, sprzedaj BMW i przenieś się na to forum razem ze swoim czinkłeczento Cinquecento On-Line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Powoli się robi moda na sukces, do wakacji będzie więcej postów niz tam odcinków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 o to chodzi...czy jak ta piana sama jest to coś nie pozatyka się w pompkach czy co.. Dżizes kutwa ja pitole... Chłopie, szybko dzwoń po karetkę bo za chwile synapsy Ci mózgownice rozerwą... Tylko niech bluzę z długimi rękawami wezmą...Na forum jestem od 6 lat, motoryzacją interesuje się odkąd przestałem sikać pod siebie, ale takiego durnego pytania to nie słyszałem nigdy. Jak Boga kocham, NIGDY! Bimmer na ten twój post odpowiem na takim poziomie abstrakcji na jakim jesteś... Odp: "Jeśli wpierw wyjmiesz skarpety ze zbiornika to się nic nie pozatyka. Było nie robić prania tylko se płynu nalać!" Koniec i kropka. Bimmer, powiedz mi jedną rzecz. Czy Ty chłopie masz 10lat? Nie chcesz wkleić fotek fury na forum, nie ma sprawy. Pisałeś do mnie PW więc powinieneś wiedzieć jak wkleić linki do zdjęć twojego samochodu. D tych linków dorzuć fotkę prawka ze zdjęciem i dowód rejestracyjny z twoimi danymi. Co Ty na to? Oczywiście sprawa zostanie między nami a ja ogólnie na forum potwierdzę czy mówisz prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Wow, po trzech tygodniach ktoś poszedł po rozum do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 FOREST PLS HELP ! ! ! ! ! ! ! ! Już... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Już... Niech Ci to Seba bozia w koniach i niutach wynagrodzi Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Powoli się robi moda na sukces, do wakacji będzie więcej postów niz tam odcinków. :D:D:D:D i wy chłopy dawaliście się wkręcać 10-cio letniemu dziecku neostrady... toż to od 3 posta już gnie kolana :lol: Forest nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 wnoszę jedynie postulat, aby całość jednak pozostała, w dziale humor:lol: w listopadzie bedzie idealną lekturą na poprawe humoru :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bimmer92 jak fajnie widzieć, że jesteś dostępny i wiedzieć, że nie napiszesz żadnej złotej myśli:twisted:. Mam nadzieję, że Forest zablokował Ci też piszanie na czacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Bimmer92 jak fajnie widzieć, że jesteś dostępny i wiedzieć, że nie napiszesz żadnej złotej myśli:twisted:. Mam nadzieję, że Forest zablokował Ci też piszanie na czacie! Zbychu czemu nie chcesz zeby poklikal na czacie ?? niech sie dziecko internetu wyszaleje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jaaaakiii tuuu spoooookóóóóój... P.S. troszkę zazdroszczę Bimmerowi ładnego koloru nicku. Z drugiej sam bym takiego jednak nie chciał chyba że sam kolorek się wyróżnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Zbychu czemu nie chcesz zeby poklikal na czacie ?? niech sie dziecko internetu wyszaleje Ja w jego wieku inaczej szalałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Zostawmy kolegę w spokoju dostał to na co pracował tygodniami. Ale nie ładnie odgadnąć niemowe gdyż nie ma możliwości publicznej samoobrony "na szczęście". Może już mu auto się nie psuje. Wysłane z mojego C6903 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 nie ma możliwości publicznej samoobrony Tu się mylisz. Obecnie jest zalogowany jako Marcin82van Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ne no bez jaj to się robi żenujące coraz bardziej. Jak nie Bimmer teraz Marcin następny nick to będzie Szalona-Jola, a może Skitrani w Krzakach. Krzysiu zrób porządek z IP. Bo byliśmy , nadal jesteśmy szanowanym klubem a staniemy się wielkim pośmiewiskiem. Forum jest zbyt upublicznione w przeglądarkach aby stać nas było na takie ekscesy. Poza tym Bimmer czy jak tam Cie czy ty nie możesz sobie dać na luz? Naprawdę twoje pytania są na tyle głupkowato sformułowane, ich treść wzywa o pomstwe do Boga. Poczałkowo było to zabawne , po chwili irytujące teraz nie jest to już nawet śmieszne a wręcz kretyńskie. Powiedzmy ze kopiłeś wymarzone auto , i cieszymy się do łez wraz z Tobą , aczkolwiek ubolewamy w milczeniu ze jest to własnie BMW. Niejednokrotnie byleś proszony o galerie zdjęć , nie jest to problemem poszukać w necie zdjęć kolegi z pracy i wkleić je na forum. Ciągle zasypujesz nas wręcz kretyńskimi pytaniami które tak naprawdę są oczywiste i opisane w dziesiątkach jak nie setkach artykułów. Nie wiem czy to wrodzona tępota czy nabyłeś to genetycznie ale osobiście proszę daj sobie siana i . . . Skoro potrafiwszy wykonać skomplikowany proces rejestracji na forum x2 , może nauczysz się korzystać z wyszukiwarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 rzeczywiscie Zgibniew ma racje ze pajac od tylu teraz nas zaszedl bo juz pare postow w innym dziale napisal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 To bez wątpienia on męczy mi dupę na PW o moje Maxgear'y 6000K i przyznał się że ostatnio regenerował odbłyśniki. A dodatkowo boi się że z 6000K nie przejdzie przeglądu. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Podejrzewam ze nie ma zadnego bmw...jakis wafel co jaja sobie robi a czasem jakies foto wrzuci z neta :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 To bez wątpienia on męczy mi dupę na PW o moje Maxgear'y 6000K A dodatkowo boi się że z 6000K nie przejdzie przeglądu. :bag: ja już też jestem jego kolejnym adresatem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Smutnoo tu bez Bimmera :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Głupie pytanie, więc wstawiam je w odpowiednim dziale. Chciałbym zdemontować hak holowniczy, ale nie mam do niego kluczyka. Da się to zrobić czy łatwiej mi będzie dokupić kluczyk? Dodam, że widać jakiś tam nr. seryjny na zamku więc pewnie kluczyk da się dokupić. Tylko nie wiem jakiej firmy jest zamek, wygląda tak jak taki od bagażnika rowerowego THULE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Podaj numer seryjny jaki masz na zamku, najprawdopodobniej będę się widział jutro ze znajomym co sprzedaje produkty THULE, to może uda się coś ustalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi