pablos224 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Witam pomożecie ??? w któryś piękny słoneczny dzionek zobaczyłem że w mojej e39 520i lekko sączy się płyn z węża który jest u góry po prawej stronie w chłodnicy,postanowiłem go troszkę skrócić i tak też zrobiłem dosłownie góra 2cm uciachałem,podłączyłem wszystko dolałem płyny który wyleciał jak zdjąłem wąż i od tamtej pory całkowity brak ogrzewania w środku auta,wskaźnik temp. stoi ok w pionie nie przegrzewa się i nie wiem co może być ale mam nadzieję że wy jako fachowcy pomożecie pozdro i czekam na podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A odpowietrzyłeś po dolaniu płynu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 A odpowietrzyłeś chłodnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos224 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 no wydaje mi sie że było odpowietrzone dobrze a myślicie że jest jeszcze zapowietrzony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Na 100% + Vat że zapowietrzony. Siedzi babel w nagrzewnicy i dlatego nie grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos224 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to teraz powiedz mi jak to najprościej i najszybciej zrobić kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos224 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 wiem że odpowietrznik jest na tym wężu i w chłodnicy ale czy odpalić zagrzać i odkręcić odpowietrznik czy jaka kolejność??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jest opcja Szukaj na Forum No ale proszę http://www.maxbimmer.pl/threads/1421-Vademecum-układ-chłodzenia-odpowietrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Odpowietrz dobrze układ i pozamiatane. Ja, żeby swoją odpowietrzyć walczyłem dwa dni, ale efekt wniebowzięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos224 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ok dzięki będę walczył z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi