mateo Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 koledzy co trzeba zrobic gdy się zapali ten pomarańczowy zegarek wiem że chodzi o jakiś czaso okres może mi ktoś podrzucić dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 wymiana płynu hamulcowego Temat już kiedyś był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Trzeba wymienić co potrzeba i skasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ok dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Płyn hamulcowy prosi się o wymianę kolego. Po wymianie trzeba skasować inspekcję, bo sama nie zgaśnie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Płyn hamulcowy? A to nie jest czasem, coś takiego, że od odstatniej inspekcji minęło ileś tam czasu i mimo, że przebieg nie został wyjeżdżony to trzeba wymienić oleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 To zależy jak jest ustawione bo u mnie np inspekcja oleju jest ustawiona na dwa lata lub 12tyś km więc albo zrobisz kilometry albo po prostu mija czas i trzeba zrobić wymianę.To samo z płynem hamulcowym.Ostatnio wymieniałem i zalałem taki niebieski ate l200 i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ostatnio wymieniałem i zalałem taki niebieski ate l200 Tak z ciekawości, lepszy jest od DOT-a, tego żółtego? Jak cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 W tej chwili ponoć najlepszy płyn w tej chwili. MARKOWY ORYGINALNY PŁYN HAMULCOWY ATE DOT4 SL (3528203266) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Kupiłem przed ostatni z obrazka aukcji czyli ATE L200. PŁYN HAMULCOWY ATE TYP 200 1L DOT 4 3 LATA ORYG (3508062498) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. taki zalałem. Jakbym bym miał M5 też bym zalał taki sam Ważne jest to,że nie jest bardzo drogi a do tego ma porządne parametry i trwałość 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 U mnie na wiosnę mija 3 sezon jak zalałem u siebie. Muszę wypróbować ten zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 No to zalej ten 200 i będzie pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 W zasadzie to powinien być hamulcowy, olej pokazuje zazwyczaj pasek. Wymiana płynu co max 2 lata (chyba co rok zalecany) - u mnie w E39 było świetnie, miałem problemy z odpowietrzaniem (objechany odpowietrznik) i po 1 dniu jazdy sama się odpowietrzyłą w 100% (zniknęło to minimalne zapadanie hamulca. Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Dla tego zalałem taki płyn hamulcowy co ma trwałość 3 lata i wiem,że przed upływem 3 lat wymienię znów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi