Kosa Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jestem na etapie wymiany aku, ten wydaje mi sie juz za slaby. 2 dni stania i rano przy odpaleniu piszczy ze napiecie niskie realoem podaje 70-80 Ah, katalog Centry 95-100 Ah, wypatrzylem sobie Centra Futura Ca1000 100Ah 900A co o tym myslicie lub co mozecie polecic pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Potrzebujesz coś między 90-100Ah i 720-830A To dane z wyszukiwarki boscha. Wiadomo co za wiele to nie zdrowo... BOSCH Akumulatory - Znajdź akumulator Bosch do swojego samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja bym dał między 88ah a 100ah:) 800a na start starczy:) ale zawsze mieć lepiej zapas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No i zależy jak latasz, daleko czy po 5km. Dużego może nie doładować. Sprawdzałeś instrukcję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAZo666GM Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja rok temu wsadziłem w miejsce oryginalnego 90A, taki BOSCH Artica 100Ah 800A. Często jeżdżę po mieście na małych dystansach, a dodatkowo mam webasto do "dogrzewania silnika". Pracuje ono czasami po parę minut na zgaszonym silniku. Samochód często stoi po 2 tyg. pod gołym niebem (mróz nie mróz) bo jeżdżę w delegację. Jak przyjeżdżam to auto pali bez najmniejszych problemów (rozrusznik kręci jak szalony). Więc polecam taki happy_bmw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Wybralem BOSCH 90 Ah 720A poki co po 3 dniach stania lepoej kreci niz na starym Wysłano z GT-N7000 z użyciem Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi