lukax21 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Wiatm Potzrebuję pilnie pomocy ponieważ najprawdopodobniej padł mi immobiliser oto historia Jakiś czas temu pekła mi obudowa kliczyka i tak jeżdziłem tak jakiś czas ze sklejonym kluczykiem ale wczoraj rozleciał mi się do końca W aucie miałem swoją stara obudowe ze starego kluczyka więc przełożyłem bebechy no i auto już nie zapaliło i tak stoi koło PKP w Głogowie od 2 dni przekręcam zapłon kontrolki wszystkie działają ale rozrusznik nie kręci Kiedys iałem podobna sytuacje tez jak miałem rozwalony kluczyk ale wtedy odłączyłem aku na cała noc i rano normalnie zapaliłem a teraz **** pomóżcie bo nie wiem co mam zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 pestke przełożyłeś?spróbuj synchronizacji EWS-DME inpą,odpali,nie wierze,że padł ews,chociaż też możliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 ale jazda... wczoraj podobna sytuacja u mnie, spadly mi kluczyki na ziemie - niby nic strasznego, normalnie mi z reki wypadly podszedlem do auta, przekrecam kluczyk i echo... kontrolki ok, aku ok - ewidentnie imobilajzer nie mialem przy sobie drugiego kluczyka, wiec zostawilem auto w pracy dzisiaj rano wpadam, odpalam auto z drugiego kluczyka (nie probowalem tym samym) i auto normalnie odpalilo, zgasilem, wlozylem kluczyk ktory wczoraj nie dzialal i.... tez chodzi normalnie :bag: :idea: albo sie kluczyk sam zakodowal, albo czujnik w aucie powoli trafia szlak :?: ps. dirty, wyjdzie przez kompa jakis blad czy raczej nic nie pokaze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Problem w tym że nie mam drugiego kluczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 zagadaj z kims kto ogarnia inpe, powie ci co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 dirty, wyjdzie przez kompa jakis blad czy raczej nic nie pokaze ? pokaże,ale te błędy w EWS są dziwne,ja ich nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 to w takim razie pełna lipa znalazłem drugi kluczyk ale też nie działa ze 3 tyg temu miałem podobną sytuację bo żonie spadł kluczyk na ziemię w tesco na bielanach i już na parkingu nie odpaliła i to była jazda bo była z synkiem 4 lata i 2 miesiące ale była zła ale na szczęście asistance i laweta do domu Przyjechałem odlączyłem aku na całą noc i rano zapalił jakby nigdy nic ale tym razem nie podziałało A teraz auta ani zcholowac bo bo zblokował sie na P i kaplica Masakra nie wiem co zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Można w jakis sposób odłączyć immo albo mechanicznie albo kompem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Spróbuj auto odpalić na trybie serwisowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 ok a jak to zrobić tzn odpalić w trybie serwisiwym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Prawdopodobnie jak wyżej koledzy wspomnięli szlag trafił pestkę. Ja auto zakupiłem z dwoma kluczykami, jeden zwodowałem w wodzie, zadowolony, że mam drugi pobiegłem do domu i zonk, auto niestety nie odpaliło.Skończyło się lawetą do ASO. A tam panowie stwierdzili, że w obydwu kluczykach uszkodzony jest transporder, zamówiłem kluczyk i auto śmiga do dziś dnia. Na kompie pokazywało błąd EWS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 A teraz auta ani zcholowac bo bo zblokował sie na P i kaplica Ale po przekreceniu kluczyka mozesz przeciez przelozyc na N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Jeśli jest to tylko transporder to jeśli byś potrzebował mam gościa co robi takie rzeczy i pewnie dojedzie do Ciebie tylko nie znam kosztu bo może wystarczy usunąć stare transpordery a zaprogramować nowy lub nowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi